Denisa Tănase e milionară, dar la începutul afacerii ei nu a avut angajați: „Stăteam la vânzare în insula din mall”. Ce reproșuri îi făceau părinții

Denisa Tănase e milionară, dar la începutul afacerii ei nu a avut angajați: „Stăteam la vânzare în insula din mall”. Ce reproșuri îi făceau părinții

Denisa Tănase a trecut de la muzică la afaceri! Fosta cântăreață din trupa Bambi deține un lanț de magazine de parfumuri și de produse cosmetice atât în România, cât și în străinătate. Acum se bucură de succes, însă la început nu i-a fost deloc ușor, a lucrat chiar și ca vânzătoare.

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Denisa Tănase a făcut dezvăluiri despre cariera ei în afaceri, dar și despre viața personală. Când a venit vorba despre Mircea Brânzei, soțul ei, vedeta a explicat că din punct de vedere profesional, amândoi s-au dezvoltat împreună.

Ea are acum un lanț de magazine, în timp ce el conduce cu succes o agenție imobiliară în Dubai. „A fost minunată întâmplarea pentru că noi ne-am ajutat foarte mult reciproc. De afară poate să pară că femeia este cea ajutată, în realitate, noi ne-am ajutat reciproc.

Denisa Tănase: „Majoritatea artiștilor din România trăiesc de la un concert la altul”

Când ne-am cunoscut, niciunul nu era într-un moment bun profesional și financiar, chiar dacă eram cunoscută în toată țara, asta nu-mi garanta o stabilitate financiară.

Majoritatea artiștilor din România trăiesc de la un concert la altul. Pe vremea aia nu se făceau bani din mediul online, deci doar din cântat. Reinvesteam în piese, pe scurt, când l-am întâlnit pe Mircea, nu eram într-o perioadă bună din viața mea”, a dezvăluit fosta cântăreață pe YouTube.

Dincolo de sprijinul lui Mircea Brânzei, Denisa Tănase nu s-a bazat pe ajutorul părinților ei la început. Ei nu vedeau cu ochi buni afacerea fiicei lor, care, la început, era vânzătoare, chiar ambala și colete. „Tata nu se exteriorizează, nu spune întotdeauna tot ce gândește, dar mama a încercat să mă influențeze.

S-a speriat. Mamei i se părea că e un regres pentru mine. Îmi spunea: «Tu ești artist, ai cântat, ești persoană publică. Ce faci acum, colete toată ziua? Ești vânzătoare?»”, a mai povestit Denisa Tănase.

Cum era afacerea Denisei Tănase la început

Deși acum are o mulțime de angajați, de magazine în multe orașe din țară și din Europa, la început, Denisa Tănase se ocupa singură de afacerea ei, care s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. „Eu, la început, nu aveam angajați, 8 luni de zile am funcționat singură și făceam singură absolut totul.

După 8 luni am angajat un om, care, într-adevăr, a mai suplinit din ceea ce făceam, dar, în continuare, trebuia să fac foarte multe lucruri, inclusiv stăteam la vânzare în insula din mall. La un moment dat intrasem într-o stare în care nu mai conștientizam oboseala, mi se părea că nu sunt obosită, dar de fapt eram într-o stare permanentă de oboseală și evident că acești ani, la un moment dat, și-au spus cuvântul, a fost un avertisment fin și atunci mi-am dat seama că trebuie să calc puțin frâna.

Să ai câte puțin din toate, că nu-i suficient să fi bine profesional și să ai gol pe partea personală, familială, nici invers.(…) E foarte important ca o femeie să fie independentă atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere profesional. Pentru o femeie asta cred că e succesul”, a mai spus Denisa Tănase, conform Click.

În prezent, Denisa Tănase a reușit să deschidă 52 de magazine în 10 țări diferite.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *