Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”, după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au plecat de la Antena 1: „Curând”

Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”, după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au plecat de la Antena 1: „Curând”

Irina Fodor a fost la fel de surprinsă ca toată lumea atunci când a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au plecat de la „Chefi la cuțite”. Show-ul culinar de la Antena 1 continuă și are noi jurați.

Cât timp Gina Pistol a fost în concediu de maternitate, Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o în emisiunea „Chefi la cuțite”, dar și „America Express”. În continuare, telespectatorii se așteaptă ca soția lui Răzvan Fodor să prezinte în continuare show-ul culinar de la Antena 1.

Plecarea lui chef Bontea, chef Scărlătescu și chef Dumitrescu a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că aceștia ar fi luat brusc decizia de a nu mai continua cu un nou sezon. Producătorii de la „Chefi la cuțite” nu au pierdut timpul și au căutat imediat înlocuitori pentru cei trei jurați.

Potrivit informațiilor apărute în mediul online, pe lista favoriților pentru postura de jurați ai noului sezon „Chefi la cuțite” ar figura nume precum Ștefan Popescu, Nicolae Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia. Momentan nu a fost făcut niciun anunț oficial, iar fanii show-ului culinar așteaptă cu mare nerăbdare să vadă cine sunt noii jurați.

Într-un interviu pentru tvmania.ro, Irina Fodor a fost întrebată despre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea a confirmat că au fost deja aleși înlocuitori pentru chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, dar nu a comunicat foarte mult cu ei.

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a mărturisit vedeta.  

Irina Fodor – Chefi la cutite
Irina Fodor – America express ediția 5

Motivul pentru care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar fi plecat de la „Chefi la cuțite”

Antena 1 anunța prin intermediul unui comunicat de presă înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Megasuccesul „Chefi la cuțite” continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând. 

Motivul despărțirii ar fi refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Mona Segall, producătorul celor mai de succes show-uri din epoca modernă a televiziunii din România (de la „Dansez pentru tine”, primele sezoane de „Vocea României” și „Românii au talent”, până la cele mai iubite show-uri de azi, „Chefi la cuțite” și „America Express”), este creatoarea celor 3 personaje pe care le-a selectat pentru juriu pentru prima oară în anul 2012, când aceștia erau necunoscuți publicului larg.

Despre „Chefi la cuțite”

Show-ul „Chefi la cutite” continuă să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și să aducă publicului povești extraordinare, care merită să fie văzute de o țară întreagă. Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, „Chefi la cuțite” este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *