Ileana Badiu vorbește despre sacrificiile făcute în relația cu soțul: „Au fost momente în care mă întrebam dacă are sens”

Ileana Badiu vorbește despre sacrificiile făcute în relația cu soțul: „Au fost momente în care mă întrebam dacă are sens”

Ileana Badiu dezvăluie secretele căsniciei de 15 ani alături de soțul ei, medicul Cătălin Badiu. Vreme de 11 ani, cei doi s-au văzut în weekend, iar Ileana Badiu recunoaște că a trecut printr-o mulțime de stări.

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, Ileana Badiu (49 de ani) recunoaște că este greu să fii mamă de adolescent și spune că schimbările s-au produs brusc. Este împreună cu Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu de două decenii și sunt căsătoriți de 15. Timp de 11 ani, Ileana Badiu și soțul ei au trăit separat, ea – în România, el – în Germania, la studii. Se vedeau doar în weekend și nu le-a fost deloc ușor, după cum mărturisește vedeta. Cei doi au împreună un băiat, pe Sasha, în vârstă de 14 ani, care îi provoacă zi de zi.

În exclusivitate pentru UNICA.RO, Ileana Badiu rememorează ziua în care prima sarcina s-a oprit din evoluție și dezvăluie cum a fost diagnosticată cu o boală gravă pe când era deja gravidă cu Sasha. Recunoaște că, pentru a fii o mamă bună, a mers la psiholog și că are o conduită de viață destul de strictă. Ileana Badiu ne mai spune de ce nu a devenit medic și cum a reacționat tatăl ei când a văzut-o într-un film de Dan Pița.

Ileana Badiu face dezvăluiri despre relația cu soțul și fiul adolescent

În august ai aniversat 15 ani de căsnicie. Aveți vreun secret pentru ca o relație să dureze atât de mult?

Noi avem 20 de ani de relație și 15 de când ne-am căsătorit. Din ei, 11 ani am trăit la distanță. În tot timpul ăsta ne-am văzut în fiecare weekend, doar atât. Am avut foarte mult timp la dispoziție să vorbim unul cu altul, să ne cunoaștem foarte bine. Unul dintre lucrurile care se întâmplă azi este că oamenii sunt atât de ocupați încât nu mai pot comunica. Pe noi lucrul acesta ne-a sudat foarte tare. În weekend, zilele ne erau dedicate unul altuia.

Alt secret prin care oamenii rezistă în timp este respectul pe care și-l acordă meseriei pe care o au. Eu am înțeles că soțul meu trebuie să parcurgă o dezvoltare profesională mai serioasă în Germania decât în altă parte. De asemenea, am înțeles că, pentru această dezvoltare, eu trebuie să mă pun în paranteze până în momentul în care el va parcurge toate etapele.

Când vă mai certați, cine cedează primul, cine lasă de la el?

Acum fiecare are optica lui. Dacă l-ai întreba pe el, ar spune că el cedează primul. Dacă mă întrebi pe mine, zic că eu. Nu este o regulă. În general, ca lucrurile să dureze pe termen lung, este bine ca certurile să fie echilibrate, așa că cedăm pe rând.

Cum și-a întâlnit Ileana Badiu soțul: „A fost o chimie incredibilă care ne-a adus împreună”

Îți mai aduci aminte cum te-ai cunoscut cu Cătălin? Cine a făcut primul pas?

Îmi aduc aminte, mai ales că noi ne știm de când eram copii. Am făcut și grădinița împreună, apoi școala și liceul. Între noi nu a fost nimic până la întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului. Citește continuarea pe Unica.ro

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *