Un băiat de 15 ani a murit după ce a fost lovit de tren în apropriere de stația Podu Iloaiei, în timp ce mergea la școală împreună cu sora lui

Un băiat de 15 ani a murit după ce a fost lovit de tren în apropriere de stația Podu Iloaiei, în timp ce mergea la școală împreună cu sora lui

Tragicul incident feroviar a avut loc, marți dimineață, la Scobâlțeni, județul Iași, după ce băiatul a fost agățat de un tren, în timp ce, împreună cu sora lui, traversa calea ferată printre mai multe vagoane, în drum spre școală, informează Bună Ziua Iași.

Când a observat trenul a fost prea târziu, băiatul în vârstă de 15 ani fiind acroșat de garnitura care circula pe ruta Timișoara – Iași. Sora lui a fugit după ajutoare imediat ce și-a văzut fratele rănit.

„La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, medicul de pe echipajul medical a constatat decesul unui minor în vârstă de 15 ani. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iași.

Mecanicul de locomotivă le-a spus poliţiştilor că a lovit o persoană, care traversa neregulementar calea ferată, în apropriere de stația Podu Iloaiei.

Elevii din Scobâlțeni nu au autobuz pentru a merge la școală, iar, potrivit martorilor citați de Bună Ziua Iași, părinții băiatului lovit de tren nu-l puteau conduce zilnic la unitatea de învățământ pentru că mai au treburi și alți copii mici acasă.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

FOTO: Ziar de Iași

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *