Alimentul pe care Andreea Raicu se bazează pentru a avea un corp perfect. „Poate fi folosit în mai multe rețete”

Alimentul pe care Andreea Raicu se bazează pentru a avea un corp perfect. „Poate fi folosit în mai multe rețete”

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, și-a schimbat total stilul de viată în urmă cu ceva ani. De asemenea, vedeta este mult mai atentă la ce alimente consumă, iar acest lucru o ajută să aibă o siluetă de invidiat și multă energie.

Andreea Raicu a împărtășit cu fanii de pe contul de socializare, câteva secrete, cu privire la stilul alimentar.

„După cum bine știi, iubesc sa mănânc sănătos si de cele mai multe ori gătesc acasă. Este o activitate care mă relaxează si cel mai important lucru, știu ce pun în farfurie. Iar, contrar miturilor, o alimentație sănătoasă nu presupune ore în șir petrecute în bucătărie.

Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate.

Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete. Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu.”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Alimente pe care le-a înlocuit cu produse care o ajută să aibă un corp sănătos, dar și o minte funcțională, care primește zilnic, de dimineață, toate vitaminele de care are nevoie.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a mai spus vedeta.

De ce nu are copil la 46 de ani

Andreea Raicu e singură. Într-un articol publicat pe site-ul ei, andreearaicu.ro, vedeta s-a confesat fanilor săi și a răspuns la cele mai arzătoare întrebări care i s-au pus mereu: „De ce nu e într-o relație acum?”, „De ce nu are copil?”.

Mulți ani de zile, în multe interviuri, show-uri și emisiuni de televiziune, Andreea Raicu a fost chestionată despre viața ei amoroasă. Foarte discretă în declarații, vedeta s-a ferit de cele mai multe ori să vorbească despre viața ei privată.

Până acum, când a recunoscut că e singură, a spus și de ce nu are iubit și copil. În vârstă de 46 de ani, Andreea Raicu susține că singură e „cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente în viață”.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plusvaloare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine.

Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul”, a mai explicat vedeta.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *