Ai libertatea, de luni până duminică, să meriți ce-i mai bun. Cu Vodafone. Pentru TOȚI clienții.

Ai libertatea, de luni până duminică, să meriți ce-i mai bun. Cu Vodafone. Pentru TOȚI clienții.

De luni până duminică, meriți ce e mai bun. Iar într-o lume a vitezei, în care fiecare zi a săptămânii seamănă cu cealaltă, Vodafone și-a luat angajamentul de a crea un ecosistem în care fiecare client se simte apreciat și ascultat. Și mai important, fiecare client știe că nevoile lui stau la baza fiecărei inovații introduse de companie. O zi tipică nu este niciodată la fel, în special datorită programului de extra-beneficii, create special pentru clienții Vodafone.  

RED Monday

Fiecare săptămână începe cu reduceri la telefoane în momentul reînnoirii unui abonament. Chiar daca lunea nu e ziua favorită a multora dintre noi, Vodafone dă startul unei săptămâni cu potențial de mai bine.  

Marți fără obligații 

Marțea continuă cu cele mai tari oferte în materie de gadgeturi și telefoane, în rate, fără abonament. Pentru acei clienți cu frică de angajament. 

Miercuri banii înapoi 

Mijlocul săptămânii poate să vină cu surprize din sfera financiară, dacă alegi cartela pre-paid Banii Înapoi. Fiecare client care va reîncărca o cartelă cu minim 5 EUR, va beneficia de dublu cashback în aplicație

TehnoJoi

Angajamentul Vodafone cu privire la inovație e în prim-plan prin intermediul Easy Tech, un nou concept introdus pe plan local care le simplifică viețile clienților și le oferă acces la tehnologie ușor de găsit, plătit și folosit.   

TGIF & for TechXperts 

Echipele de TechXperți din locațiile Vodafone sunt mereu pregătiți să ofere consultață și asistență personalizată cu privire la cele mai noi gadgeturi și tehnologii. Și nu doar vinerea. 

Weekend fun

În weekend nu se schimbă nimic, dar ai mai mult timp pentru ofertele, experiențele și surprizele Vodafone. Nicio zi nu seamănă cu cealaltă în rețeaua Vodafone. Un exemplu: în fiecare zi primești premii garantate în aplicație sau ai reduceri atractive la branduri partenere și la cele mai tari evenimente învârtind roata din Vodafone Happy.  Clienții Vodafone merită mai mult decât un simplu abonament de date. Merită tot ce-i mai bun. 

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *