Mara Bănică spune că e nefericită: „Mă simt singură și cam a nimănui”. Vedeta a răbufnit către prietenii ei, pe care i-a făcut „ipocriți”

Mara Bănică spune că e nefericită: „Mă simt singură și cam a nimănui”. Vedeta a răbufnit către prietenii ei, pe care i-a făcut „ipocriți”

Mara Bănică a împlinit astăzi 48 de ani. Deși e căsătorită și are doi copii, vedeta a recunoscut în mesajul publicat azi pe rețelele de socializare că nu e fericită. „Mă simt singură și cam a nimănui, așa”, a transmis vedeta, care suferă la un an de când și-a pierdut tatăl.

Mara Bănică, vedeta care ani de zile a apărut în emisiunea „Acces Direct”, iar apoi a avut contract cu Pro TV pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a atras atenția de ziua ei cu o fotografie veche cu ea, de când avea 3 ani.

Așa a dezvăluit cât de mult îi duce dorul tatălui ei, care a murit în noiembrie 2022. „Asta-s eu, aveam vreo 3 ani, poza e făcută de tata, ca toate pozele mele reușite de altfel. Scriu despre tata și azi pentru că împlinesc 48 de ani, am 2 copii, pe mama și îmi lipsește tata mult. E a doua aniversare fără el, pe prima n-am conștientizat-o, tocmai se dusese. Ei, azi e mai rău decât atunci”, a început ea confesiunea.

Ulterior, Mara Bănică a dezvăluit că e nefericită, deși e căsătorită și are doi copii. „Mă simt singură și cam a nimănui, așa. Nu-mi ziceți chestii gen îi ai pe cei mici că nu-s în depresie. Simt doar nevoia de iubire că a tatei și pe care știu că n-am cum să o mai găsesc pe lume.

Și acum, bilanț. Băi copii, nu-s fericită. Aia e. Dar sunt bucuroasă că sunt slabă! Amân multe lucruri pe care vreau să le fac pentru mine și am zile în care mă simt ca la Târgșor în varianta de 11 stele. Pe rețetele de socializare, toate suntem frumoase cu Faceapp, bogate pe colțul canapelei și fericite cu-n Rolex fake.

Ba, eu mă simt chiar urățică, dar pe 8 decembrie m-am programat la lifting, nici mega bogată nu sunt, dar trăiesc mai bine decât mulți, Rolex am din banii mei, dar aș mai vrea unul”, a scris ea.

Mara Bănică, mesaj pentru prieteni: „Mulți din listă, ipocriți, o să-mi dați acum whatsapp-uri”

Totodată, Mara Bănică a reacționat și la adresa unor prieteni, unor cunoscuți. „Mulți din listă, ipocriți, o să-mi dați acum whatsapp-uri pentru că ați fost ani de zile la petrecerile mele, dar dacă nu mai fac chefuri, habar n-aveți când e ziua mea, pentru că așa sunteți, ipocriți.

(…) De 7-8 ani, la 12 noaptea, îmi scrie La mulți ani Lizeta Haralambie. Inclusiv astă-seară a făcut-o, așadar e numărul unu! A fost și motivul postării mele. Mi-a cam îndoit reflexele. Constanța este cheia spre un caracter drept și ea e un om constant. Drept nu știu cât e, că ne-am ciondănit noi într-o vara, dar despre morți, numai de bine!

Eu când nu sunt fericită, scriu. Dar cum n-aș vrea să mi zică unii că n-au citit atât de mult niciodată, mă opresc, îmi rog cunoștințele să nu abunde în whatsapp-uri cu urări, că știm cum e treaba deja, și va anunț că vin tăvălug anul asta. Urarea mea către voi de ziua mea e “iubiți-va cât ține!” Urarea mea către mine e “regăstește-te!”.

De curând, pe Facebook, Mara Bănică a avut alt mesaj emoționant, pentru tatăl ei, care s-a stins din viață. Vedeta a scris o scrisoare publică pentru tatăl ei, în care i-a povestit despre toți cei apropiați. „M-am străduit să fiu mai bună, mai grijulie, mai responsabilă. Am avut o vreme în care m au copleșit toate, atunci, la început, știi. Dar m-am făcut bine.

Dima a luat premiu într-a cincea, ceea ce mie nu mi a ieșit în gimnaziu. Stă la fel de mult pe jocuri, dar duce gunoiul când îl rog. Donca are aproape doi ani, e la grădi. O ducem cu rândul, cu ochii cârpiti de somn și mă gândesc că tu niciodată nu te-ai plâns când îl duceai pe Dima.

Să-ți zic despre mama. Mama e că un Rosenthal autentic, fragilă, delicată, demnă. Am văzut-o plângând doar la slujbe, în rest nu știu. Acolo plângem toți. Probabil că tot toți o facem și separat, dar nu ne spunem”.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmara.banica%2Fposts%2F10231937560843075&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”250″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>
  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *