Accident în masă cu 32 de mașini, pe o autostradă din Germania. 60 de oameni s-au adăpostit în autobuzele pompierilor

Accident în masă cu 32 de mașini, pe o autostradă din Germania. 60 de oameni s-au adăpostit în autobuzele pompierilor

Zeci de pompieri, polițiști și personal medical au intervenit luni seara la un accident în masă care a avut loc pe o autostradă germană, în apropiere de Koln. 60 de oameni au avut nevoie de asistența pompierilor, scrie cotidianul Kölner Stadt-Anzeiger

Numeroase mașini au fost avariate într-un accident în masă pe autostrada A1/61, luni, 20 noiembrie, în jurul orei 18:15. După cum a explicat poliția, conform informațiilor inițiale, un șofer a trecut cu mașina peste mai multe balize de avertizare, la un șantier din zona dintre joncțiunea Erftstadt și triunghiul Erfttal, în direcția Köln. Ulterior, și alte vehicule au circulat pe zona de șantier.

Potrivit poliției de autostrăzi, un total de 32 de mașini au fost avariate de balizele zburătoare și alte piese de șantier, precum și piese de vehicule rupte. „Se pare că nimeni nu este rănit”, a transmis centrul de control al poliției.

Și, în mod miraculos, nimeni nu a fost rănit. Ulterior, peste 60 de persoane au stat pe autostradă în ploaia torențială, iar pompierii au trimis două autobuze de salvare pentru a avea grijă de ei. Polițiștii cercetează persoana care a provocat accidentul pentru că a părăsit locul accidentului.

Multe mașini aveau cauciucurile deteriorate și unii șoferi au încercat să schimbe anvelopele la fața locului. După aproximativ trei ore, operațiunea s-a încheiat în jurul orei 20:30.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *