De ce nu se difuzează „America Express” în această seară, la Antena 1. Mâine, show-ul revine cu o nouă ediție

De ce nu se difuzează „America Express” în această seară, la Antena 1. Mâine, show-ul revine cu o nouă ediție

Emisiunea „America Express” nu e difuzată în seara acesta la Antena 1, căci meciul de fotbal România – Elveția e transmis în direct. Chiar dacă s-au calificat la Euro 2024, miza este mare pentru tricolori, căci rezultatul va influența grupa în care naționala noastră va fi repartizată la turneul final din Germania.

„America Express” e difuzată de obicei în zilele de duminică, luni, marți și miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Diseară, pe micul ecran, emisiunea nu revine cu o nouă ediție, căci programul este altul, având în vedere meciul România – Elveția.

Pe Antena 1, de la 20.25, va fi difuzată o ediție specială a emisiunii „iRoast”, în care Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu sunt invitați speciali. Ulterior, de la ora 21.25, la Antena 1 e difuzat programul special „Studio Fotbal”.

De la 21.45 începe meciul România – Elveția, unde imnul țării noastre va fi interpretat de Andra. „Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat celebra cântăreață.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNationalaRomanieiOfficial%2Fposts%2F1113006706666826&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”690″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

„America Express” revine miercuri la Antena 1

Aseară, la „America Express”, cuplul Iulia Albu – Mike a triumfat la un joc de amuletă spectaculos, desfășurat la înălțime. Tot în ediția de aseară s-au bucurat de victorie Ada și Tony Galeș – ele au câștigat imunitatea a doua a etapei, care le pune la adăpost înaintea cursei pentru ultima șansă, din ediția reality show-ului de miercuri, de la 20:30.

După un joc de amuletă câștigat de Iulia Albu și Mike, echipele au pornit în cursa pentru cea de-a doua imunitate. Întrecerea i-a purtat pe concurenți prin misiuni creative, dar și prin probe extrem de solicitante fizic, echipele repetând planul de evacuare al unui oraș în caz de cutremur. La final, imunitatea mică a etapei a fost obținută de Ada și Tony Galeș.

Așadar, mâine seară, de la 20:30, urmează un careu tensionat – concurenții așteaptă să afle care sunt echipele care au ajuns pe ultimele două locuri la Irina Fodor și care astfel vor pleca în cursa pentru ultima șansă. Nu în ultimul rând, urmează votul celei de-a treia echipe, când orice strategie poate fi dată peste cap. Seara nu va fi lipsită de surprize încă de la început – un anunț făcut de Irina va afecta clasamentul final al etapei înainte de cursa eliminatorie.

În plus, momentul votului devine din ce în ce mai apăsător, pe măsură ce numărul echipelor strânse la careu scade. Cine se va întrece pentru ultima șansă de a rămâne pe Drumul Soarelui și ce verdict va aduce cufărul deschis de Irina telespectatorii vor descoperi în ediția „America Express” difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY mâine, de la 20:30.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *