Un preot a fost accidentat mortal în Zărnești, după ce șoferul unei camionete s-a înecat cu o bomboană și a intrat cu mașina pe trotuar

Un preot a fost accidentat mortal în Zărnești, după ce șoferul unei camionete s-a înecat cu o bomboană și a intrat cu mașina pe trotuar

Incidentul a avut loc luni, pe o stradă din Zărnești, județul Brașov, după ce șoferul unei camionete s-a înecat cu o bomboană, a scăpat controlul volanului și a intrat pe trotuar, unde a lovit trei oameni, informează Biz Brașov.

În urma impactului puternic, unul dintre pietoni, un bărbat care era preot romano-catolic, şi-a pierdut viaţa, iar ceilalți doi au fost grav răniți.

„Un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducător al unei autoutilitare, în timp ce conducea vehiculul pe strada M.I. Mețianu, din orașul Zărnești, pe fondul unor alte preocupări ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, zonă unde a acroșat două persoane care efectuau lucrări de reparații la un imobil și o alta care circula pe trotuar”, a transmis IPJ Brașov.

Cele trei victime au fost transportate la spital, IPJ Brașov anunțând ulterior că, din cauza leziunilor, una dintre persoanele accidentate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a decedat.

Potrivit șoferului în vârstă de 53 de ani, acesta ar fi pierdut controlul volanului după ce s-a înecat cu o bomboană.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *