Răzvan Raț, investitorul de la Imperiul Leilor 2023, și-a deschis sufletul în fața celor care îl cunosc. „Faima plus banii sunt foarte greu de gestionat”

Răzvan Raț, investitorul de la Imperiul Leilor 2023, și-a deschis sufletul în fața celor care îl cunosc. „Faima plus banii sunt foarte greu de gestionat”

Răzvan Raț, în vârstă de 42 de ani este unul dintre antreprenorii de la ”Imperiul Leilor” din acest sezon. De asemenea, a fost unul dintre jucătorii de fotbal extrem de apreciati din România, dar și unul dintre cei mai bine plătiți. El a vorbit recent despre cum se schimbă viata unui sportiv de succes.

”Problema sportivilor apare atunci când câștigă foarte mulți bani și în același timp apare faima, apare acest succes din punct de vedere sportiv și atunci faima plus banii sunt foarte greu de gestionat.

În momentul în care ești și un sportiv de succes, în același timp ai un salariu mult peste media a ceea ce este în jurul tău începe, așa cum spun eu, să nu mai ai loc pe ușă. Începi să ai prea multă încredere în tine, să fii foarte ”umflat”. Sincer să vă spun este extrem, extrem de greu de gestionat această situație a sportivilor care și câștigă bine și sunt și sportivi de succes”, a declarat Răzvan Rat pentru Ego.

Răzvan spune momentele de faimă și de apreciere din partea publicului sunt cu două tăișuri și cine are un caracter mai slab poate cădea în capcană.

”E ca atunci când ieși pe stradă și cineva vrea să facă poze cu tine. Ești recunoscut, lumea vrea să stea de vorbă cu tine pentru performanțele tale sportive, lucrurile astea sunt extrem de greu de gestionat”, a mai adăugat el.

Investitorul de la ”Imperiul Leilor” a fost căpitanul echipei naționale de fotbal, dar a activat și la cluburi de renume precum Șahtior Donetk, West Ham United, PAOK Salonic, dar și echipe din România precum Rapid, FCM Bacău sau ACS Poli Timișoara.

„Mi s-a întâmplat și până când nu am avut pe cineva care să mă tragă de urechi și să mă ancoreze în realitate de fapt am fost și eu acolo. E foarte ușor de pierdut controlul”, a mai povestit celebrul sportiv.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *