Polițiști de frontieră din Calafat, suspectați de luare de mită și abuz în serviciu. 26 de percheziții domiciliare, în Dolj

Polițiști de frontieră din Calafat, suspectați de luare de mită și abuz în serviciu. 26 de percheziții domiciliare, în Dolj

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut, marţi, 26 de percheziţii la domicilii din judeţul Dolj, într-un dosar care vizează comiterea unor fapte de corupţie de către agenţi de la Poliţa de Frontieră Calafat, informează News.ro.

„În cursul zilei de 21 noiembrie, ofițerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – serviciile anticorupţie din judeţele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat percheziții domiciliare în 26 de locații, aflate pe raza județului Dolj”, a transmis Direcţia Generală Anticorupţie.

Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2022-2023, iar polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat sunt cercetați pentru luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu.

La această acțiune a poliției judiciare au participat și Gruparea Mobilă de Jandarmi „Frații Buzești” Craiova.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *