Lia Bugnar a suferit enorm, după ce a fost părăsită de Anghel Damian. A atenționat-o pe Theo Rose: „Ștacheta lui e destul de sus”

Lia Bugnar a suferit enorm, după ce a fost părăsită de Anghel Damian. A atenționat-o pe Theo Rose: „Ștacheta lui e destul de sus”

Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, a vorbit cu multă sinceritate despre despărțirea de Anghel Damian. Scenarista a recunoscut că a suferit o bună perioadă de timp și a durut-o mai ales atunci când s-a spus că regizorul a părăsit-o din cauza diferenței de vârstă.

Timp de nouă ani, Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă și discretă poveste de dragoste, care a ajuns la sfârșit în urmă cu un an. Regizorul serialului „Clanul”, difuzat la PRO TV, a părăsit-o pe scenaristă și a început la scurt timp o relație cu Theo Rose, în vârstă de 26 de ani. Pe 14 iunie, în vara acestui ani, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha Ioan.

La momentul respectiv, Lia Bugnar s-a abținut să vorbească despre suferința prin care trecea și a durut-o enorm când unii spuneau că a fost părăsită de Anghel Damian, pentru că era prea „bătrână pentru el”. Între cei doi este o diferență de vârstă de 23 de ani.

Invitată la podcastul „E vremea”, Lia Bugnar și-a făcut curaj și a vorbit public despre acest subiect delicat. Actrița a considerat că mulți erau împotriva ei la momentul respectiv și era arătată cu degetul peste tot.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. 

Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, și-a început regizoarea mărturisirile, în podcastul „E vremea mea”, potrivit Click!.

„Eu ziceam direct: «Sunt praf!» Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”

Lia Bugnar a mărturisit că a fost foarte afectată de reacția oamenilor și de comentariile răutăcioase la adresa ei. Despărțirea de Anghel Damian a făcut-o să sufere enorm, deși a încercat pe cât posibil să își ascundă tristețea.

„Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: «da, pentru că este bătrână!»

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în acele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: «Ce faci, Lia?», eu ziceam direct: «Sunt praf!» Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai spus scenarista. 

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit”

Cât despre motivele despărțirii după o relație de 9 ani, Lia Bugnar a ținut să precizeze că nu diferența de vârstă a fost problema. De asemenea, actrița i-a transmis și o atenționare lui Theo Rose, actuala parteneră a lui Anghel Damian. În prezent, Lia Bugnar are o relație civilizată cu fostul iubit și lucrează împreună la serialul „Clanul”, dar și pentru alte spectacole de teatru.

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit și chiar el a explicat în felul ăsta, nu avea legătură! Dimpotrivă, cred că e un dezavantaj undeva acum, pentru că ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea.

Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut, am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât în acest moment!“, a adăugat Lia Bugnar. 

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *