Jandarmerița prinsă cu droguri în mașină, cercetată disciplinar și consiliată psihologic

Jandarmerița prinsă cu droguri în mașină, cercetată disciplinar și consiliată psihologic

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie este verificată de o comisie internă de control, după ce a fost prinsă de polițiştii din Bucureşti cu substanţe interzise asupra sa, a transmis Jandarmeria Română, marți, 21 noiembrie.

„La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, s-a dispus în regim de urgență ca o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduita profesională a ofițerului, de raporturile de muncă cu ceilalți angajați ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica dacă au existat indicii care ar fi putut arăta un comportament care nu este în concordanță cu conduita și statutul unui cadru militar. De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile”, a spus Ana Maria Burchi, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române, într-o declarație de presă.

Aceasta a precizat că jandarmerița „beneficiază de consiliere psihologică din partea specialiștilor din cadrul unității”.

„Ministerul Afacerilor Interne are capacitatea de a identifica și aborda aceste cazuri, chiar și atunci când implică membri ai propriilor structuri și, mai devreme sau mai târziu, astfel de situații vor fi depistate”, a adăugat oficialul MAI.

Cazul a fost preluat de reprezentanții BCCO București, care vor continua cercetările, iar după finalizarea anchetei, structura aflată în subordinea Ministerului de Interne va lua „măsurile necesare”.

Andreea Bumbac, pentru scurt timp purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, a fost prinsă de polițiştii din Bucureşti la un control de rutină în trafic, într-o mașină, având substanţe interzise asupra sa, au declarat surse judiciare pentru Libertatea, luni seară, 20 noiembrie. Jandarmerița era în mașină, dar nu conducea autoturismul, au susținut sursele citate.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *