Anchetă uriașă în Poliția Română. Agenți de la frontiera Calafat, acuzați de mită. Procurorii fac 26 de percheziții

Anchetă uriașă în Poliția Română. Agenți de la frontiera Calafat, acuzați de mită. Procurorii fac 26 de percheziții

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut, marţi, 26 de percheziţii la domicilii din judeţul Dolj, într-un dosar care vizează comiterea unor fapte de corupţie. Agenţi de la Poliţa de Frontieră Calafat sunt suspectaţi de luare de mită şi abuz în serviciu.

”În cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie 2023, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – serviciile anticorupţie din judeţele Dolj, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Olt, Dâmboviţa, Sibiu, Caraş-Severin şi Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat percheziţii domiciliare în 26 de locaţii, aflate pe raza judeţului Dolj”, anunţă, marţi, Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursa citată a precizat că dosarul vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi abuz în serviciu, presupus a fi săvârşite, în perioada 2022-2023, de către mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Calafat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *