Un fost internațional maghiar a fost bătut și lăsat inconștient de un chef-bucătar, în cadrul show-ului Sztárbox, cel mai urmărit program tv din Ungaria

Un fost internațional maghiar a fost bătut și lăsat inconștient de un chef-bucătar, în cadrul show-ului Sztárbox, cel mai urmărit program tv din Ungaria

Péter Kabát, 45 de ani, 16 selecții pentru naționala de fotbal maghiară, a fost făcut KO în runda a doua de chef Jenő Rácz, 33 de ani, în timpul „celui mai dur meci din istoria lui Sztárbox”, un format RTL cel mai vizionat program din Ungaria, care include lupte între celebrități, relatează Blikk.

Meciul eliminatoriu, care s-a disputat duminică, 19 noiembrie, în cadrul show-ului Sztárboxp, trebuia să se întindă pe durata a trei runde de câte 3 minute.

Lupta s-a terminat în repriza a doua, după ce bucătarul-vedetă Rácz, „care a atacat năvalnic încă de la început”, l-a trimis la podea pe fostul golgheter al campionatului maghiar.

Rácz, care s-a antrenat „din greu” pentru show și a slăbit 16 kilograme, a lovit atât de brutal cu o „directă” de dreapta, încât Péter Kabát a căzut la podea și a rămas inconștient. Personalul medical și iubita sa, Adrienne Róka, care plângea în hohote, au intrat rapid în ring.

Kabát care a luptat, deși își rupsese în urmă cu câteva luni mâna stângă, și-a revenit după câteva minute și a participat la ceremonia de premiere a învingătorului.

Aș dori să-l felicit pe prietenul meu. Știam că va fi un meci foarte greu, știam că el este mult înaintea mea în acest sport, eu am început acum cinci luni.

Péter Kabát:

Totuși, suspect de comoție cerebrală, el a fost dus cu ambulanța la spital pentru analize suplimentare.

A doua zi, cheful a punctat că „a fost un box foarte strâns, greu, unde Peti a luptat foarte bine, a avut pumni puternici, dar, din fericire, i-am putut apăra. Aș fi putut fi eu în locul lui. Acesta este boxul”.

@chefjenoracz

♬ original sound – Ràcz Jenő séf

„Am fost foarte atins când Peti a leșinat. I-am trimis un mesaj aseară, nu mi-a răspuns, are nevoie de timp pentru a-și reveni. Când simte că este ok, aștept semnalul lui”, a transmis Jenő Rácz.

Péter Kabát, atacant, a jucat la Honved, Vasas, Goztepe Izmir, Levski Sofia, Denizli, Kaernten, Debrece, Ujpest și Gyor, de unde s-a retras în 2017.

Golgheter al campionatului maghiar în 2001, pentru Vasas, el a strâns 16 selecții la națională. Are în palmares un titlu și o Cupă a Bulgariei, cu Levski, și o Cupă a Ungariei, cu Ujpest.

Foto: Gábor Fuszek

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *