Momentul în care un cerb rănit năvălește prin geamul restaurantului, în Tennessee. O fetiță de 13 ani a fost rănită

Un cerb rănit a năvălit prin fereastra restaurantului The Grind din Martin statul american Tennessee, îngrozindu-i pe clienți. Ruby Haynes, o fetiță de 13 ani, a fost rănită la umăr și a avut nevoie de 11 cusături, relatează portalul local Tennessean.

Incidentul s-a petrecut luni, 13 noiembrie. „Am auzit un zgomot puternic și, deodată, o căprioară intră pe fereastră”, a declarat Alicia Owens din Medina. „Cerbul s-a ridicat și a luat-o razna prin restaurant”, a completat femeia, descriind „scenele bizare”

Ruby Hayes, care stătea cu familia ei la masa de lângă fereastră, a fost lovită de animal. A fost tăiată și a avut nevoie 11 cusături, la Spitalul West Tennessee Healthcare Volunteer Hospital.

@cbsnews A deer unexpectedly crashed through a restaurant window in Martin, Tennessee, causing chaos as startled waitstaff fled the scene. A teenager near the window suffered a gash to her shoulder from the hoof of the deer and received 11 stitches at a nearby hospital due to the shattered glass. #deer #tennessee #animals ♬ original sound – cbsnews

„Ruby tremura. Dar nu a plâns niciodată”, a spus Owens, care a făcut presiune pe rană, în timp ce tatăl, Bryan Hayes a dus-o la spital? „Pur și simplu nici nu știa ce a lovit-o”.

Familiile Hayes și Owens sărbătoreau în localul din Martin un meci câștigat de fiicelor lor, Ruby și Ava, în liga de baschet de gimnaziu, Martin Middle School vs. South Gibson County.

Căprioara a ajuns în spatele restaurantului, pe o terasă, unde a fost neutralizată de proprietar. Cel mai probabil, o mașină a lovit animalul, cu câteva minute înainte să se năvălească în restaurant.

Pe 9 noiembrie, un magazin de lenjerie din Michigan a fost avariat, după ce un cerb a intrat prin ușa de sticlă și a provocat haos in înterior, relatează WILX .

Cerbul a alunecat pe podea, a spart oglinzile și a dărâmat manechine, dar nimeni nu a fost rănit.

Angajații au deschis ușa, iar căprioara a fugit, în cele din urmă, afară. Magazinul a fost închis pentru restul zilei.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *