Joe Biden a vrut să facă o glumă despre vârsta sa, dar le-a confundat pe Britney Spears şi Taylor Swift

Joe Biden a vrut să facă o glumă despre vârsta sa, dar le-a confundat pe Britney Spears şi Taylor Swift

Preşedintele american Joe Biden, care a împlinit luni, 20 noiembrie, 81 de ani, a glumit la ceremonia de Thanksgiving Day de la Casa Albă pe seama vârstei sale, apoi le-a confundat pe cântăreţele Britney Spears şi Taylor Swift, a relatat presa americană, preluată de news.ro.

Înainte de a graţia doi curcani, Liberty şi Bell, Biden a spus mai întâi că „de fapt e ziua mea de naştere azi (luni), iar proprietarii curcanilor mi-au cântat «La mulţi ani!»”, după care a făcut o glumă despre numărul de lumânări în care suflat. „Vreau doar să ştiţi că este greu să ai 60 de ani”, a spus șeful de la Casa Albă, stârnind râsetele celor din jur.

Însă Joe Biden nu s-a oprit. „Am putea spune că este mai greu (n.red. să ai 60 de ani) decât să obţii un bilet la turneul Renaissance sau la turneul lui Britney”, şi-a continuat democratul gluma, presărată cu câteva secunde de confuzie. Apoi, a spus despre Britney că „este în Brazilia, unde e mai degrabă cald în acest moment”.

Numai că Britney Spears nu a mai cântat în turneu de câţiva ani şi nu se află în Brazilia. Joe Biden se referea la Taylor Swift, care se află într-o serie de concerte, în cadrul turneului „The Eras Tour”, la Rio de Janeiro, în Brazilia.

Președintele SUA a făcut această nouă gafă în contextul în care numeroşi americani sunt îngrijoraţi cu privire la vârsta înaintată lui Biden, care intenționează să candideze pentru un nou mandat în 2024. Un sondaj realizat de NBC News în luna iunie arăta că 68% dintre alegătorii americani erau foarte îngrijoraţi de sănătatea mentală şi fizică a lui Joe Biden, în perspectiva unui nou mandat prezidențial.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *