Reacția jandarmeriței care a fost prinsă cu droguri în mașină: „Am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit”

Reacția jandarmeriței care a fost prinsă cu droguri în mașină: „Am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit”

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie, Andreea Bumbac, a declarat marți, 21 noiembrie, pentru Antena 1, că se consideră nevinovată și că drogurile găsite asupra sa nu îi aparțineau.

„Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, a spus tânăra.

„Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi ţin nişte bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, a adăugat ea.

Andreea Bumbac, pentru scurt timp purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, a fost prinsă de polițiştii din Bucureşti la un control de rutină în trafic, într-o mașină, având substanţe interzise asupra sa, au declarat surse judiciare pentru Libertatea, luni seară, 20 noiembrie. Jandarmerița era în taxi, dar nu conducea mașina, au susținut sursele citate.

Potrivit informațiilor Libertatea, Andreea Bumbac și-a luat concediu de odihnă începând de miercuri, 22 noiembrie. Ea este acum cercetată disciplinar și consiliată psihologic.

Cazul a fost preluat de reprezentanții BCCO București, care vor continua cercetările, iar după finalizarea anchetei, structura aflată în subordinea Ministerului de Interne va lua „măsurile necesare”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *