Accident violent pe DN1, în județul Alba: 3 victime, una foarte grav rănită, după o coliziune – Intervenția urgentă a pompierilor

Accident violent pe DN1, în județul Alba: 3 victime, una foarte grav rănită, după o coliziune – Intervenția urgentă a pompierilor

 

Trei persoane au fost rănite, dintre care una foarte grav, într-un accident ce a a avut loc în Galda de Jos, județul Alba. În coliziune au fost implicate două autoturisme.

Din primele informații transmise de pompierii militari ai ISU Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 21:45, pe DN1, în zona localității Galda de Jos.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și un echipaj SMURD TIM.

O persoană a rămas inconștientă, blocată între fiarele contorsionate ale unuia dintre cele două autoturisme. 

Pompierii militari au intervenit cu patru autospeciale la fața locului.

Potrivit ISU Alba, persoana rănită a fost extrasă din autoturism, inconștientă, dar cu funcții vitale. Echipajele medicale au acordat persoanei rănite îngrijiri medicale.

În cele 2 autoturisme se aflau în total trei persoane, potrivit Opinia Transilvană

Doua dintre acestea erau ieșite din autoturism la ajungerea forțelor de intervenție la locul accidentului, au precizat pompierii.

Toate cele trei persoane implicate în accident au fost transportate la secția de Urgențe a Spitalului din Alba Iulia.

Polițiștii din Alba au transmis că în zona accidentului circulația este îngreunată. Traficul rutier a fost reluat pe o singură bandă de circulație.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *