O legendă a lui Dinamo îi distruge pe oficialii „câinilor”: „Tragic! E praf și pulbere”

O legendă a lui Dinamo îi distruge pe oficialii „câinilor”: „Tragic! E praf și pulbere”

Claudiu Vaișcovici, fostul mare atacant al lui Dinamo, nu are milă de șefii din Ștefan cel Mare, pe care îi consideră incapabili să gestioneze un club de asemenea importanță.

Claudiu Vaișcovici, atac la Andrei Nicolescu și Eugen Voicu „Eu cred că ar trebui cu totul și cu totul altceva”

Claudiu Vaișcovici consideră că Dinamo ar trebui să aibă o strategie și o politică total diferită de ceea ce se întâmplă acum: „Singurul lucru bun din acești patru ani au fost suporterii, în rest, acolo e praf și pulbere.

Așa am gândit pe ultimii patru ani, eu cred că ar trebui cu totul și cu totul altceva, ca această echipă să nu mai sufere, să fim sus. E tragic”.

Chiar și așa, fostul vârf al „câinilor” crede că Dinamo va reuși să se salveze de la retrogradare: „Eu zic că scăpăm dacă am ajuns până aici. La baraj am mai pierdut noi. Sperăm să fie al doilea la rând pe care îl câștigăm.

Anul trecut, în afară de meciul cu Argeșul, am prins playoff-ul în ultima etapă, cu jocul rezultatelor, altfel nu îl prindeam”, a fost sincer fostul fotbalist al lui Dinamo.

Claudiu Vaișcovici știe de ce Dinamo a ajuns să se lupte pentru evitarea retrogradării: „Ne-am făcut totul cu mâna noastră”

Claudiu Vaișcovici e convins că există jucători de valoare dispuși să vină în Ștefan cel Mare: „Depinde cine conduce clubul, trebuie să ai oameni. Ar fi normal ca jucătorii să se îndrepte spre Dinamo, când va scăpa de retrogradare, pentru că echipa nu a suferit din punct de vedere financiar.

Anul trecut sau acum doi ani, când cotizau suporterii, era mai greu, mulți jucători au refuzat Dinamo, pe vremea mea, când se vorbea de Dinamo, de Steaua, cei din provincie mergeau pe jos.

Acum, cu niște conducători care se pricep la fotbal, noi anul ăsta am suferit și din cauza liniștii, nu ne-am bătut ca conducători. Ne-am făcut totul cu mâna noastră, cu cele șase puncte pierdute”, a mai spus legenda „câinilor” la Playsport.

Dinamo luptă pentru menținerea în SuperLiga într-o dublă manșă cu Csikszereda. Partida tur are loc pe Arena Națională luni, 20 mai, în timp ce returul se joacă peste o săptămână la Miercurea Ciuc.

Please follow and like us:
Pin Share