Mircea Lucescu a trăit live noaptea magică de la Salonic. „Au blocat hotelul! Răzvan a plecat pe dedesubt, prin parcare”

Mircea Lucescu a trăit live noaptea magică de la Salonic. „Au blocat hotelul! Răzvan a plecat pe dedesubt, prin parcare”

Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK Salonic, iar Mircea Lucescu s-a aflat pe stadion la derby-ul cu Aris Thessaloniki. „Il Luce” a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cum a trăit lângă fiul său sărbătoarea din orașul grecesc.

Mircea Lucescu a trăit live noaptea magică de la Salonic. „Au blocat hotelul! Răzvan a plecat pe dedesubt, prin parcare”

Răzvan Lucescu a izbutit să câștige titlul în Grecia într-o luptă cu granzii AEK Atena, Olympiacos și Panathinaikos. Fiul lui „Il Luce” a ajuns la al doilea astfel de trofeu cu PAOK Salonic, formație cu care a scris istorie și în fotbalul european.

„Il Luce” nu a stat departe de Răzvan Lucescu într-un moment special din cariera lui și a mers pe stadionul rivalilor de la Aris. Marele tehnician român a povestit în detaliu cum s-a trăit câștigarea titlului în Salonic .

Mircea Lucescu spune că 40.000 de suporteri au sărbătorit câștigarea titlului pe stadionul lui PAOK Salonic. Fanii trupei lui Răzvan Lucescu nu l-au lăsat să intre nici în hotel pe antrenorul român, care a scris istorie în Grecia.

„Imediat după ce meci s-au strâns pe stadion, a fost o nebunie pe gazon. După care au plecat la turn, pe stadion au fost 40.000 de oameni. Au venit și au blocat hotelul, să îi mai țină pe jucători afară. Am intrat prin parcare, ne-am ascuns, și a plecat pe dedesubt Răzvan.

Îi mulțumesc lui Răzvan că m-a făcut să retrăiesc senzațiile, emoțiile pe care le-am avut ca antrenor pe marginea terenului. Nu pot să uit relația cu Răzvan, a crescut lângă mine și a acumulat tot ce trebuia. Așa e durata vieții, acum trăiesc pe lângă el satisfacțiile pe care mi le dă”, spune Lucescu.

Mircea Lucescu, despre relația cu Răzvan: „Nu este loc de cuvinte, ci de o îmbrățișare”

„Un băiat extraordinar, nu este loc de cuvinte, ci de o îmbrățișare. El a avut posibilitatea de a se concentra doar pe fotbal, a studiat, a învâțat, a trecut prin momente dificile și a făcut parte tuturor adversităților. Vedeți ce înseamnă viața asta și cât de greu este pentru un străin”, a spus 

Să luăm exemplul lui Fatih Terim, care avea o șansă să joace cu Olympiacos și să meargă în Europa, așa vă dați seama ce înseamnă un străin într-o țară străină. Răzvan și Fatih Terim s-au îmbrățișat, m-am dus meci la Fatih, nu știam ce o să se întâmple.

Este greu pentru cei care au succes dincolo de granițele țării. Nimeni nu accepta cu ușurință să aibă succes strănii, și-ar dori unul din zonă să fie în locul lui”, a mai spus Lucescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Mircea Lucescu, DEZVALUIRI la Fanatik SuperLiga din INFERNUL de la Salonic

Please follow and like us:
Pin Share