Nicolae Robu (PNL), despre cazul care îi vizează pe Dumitru Dumbravă și Florian Coldea: „Instituțiile statului trebuie să își facă datoria față de fiecare” (VIDEO)

Nicolae Robu (PNL), despre cazul care îi vizează pe Dumitru Dumbravă și Florian Coldea: „Instituțiile statului trebuie să își facă datoria față de fiecare” (VIDEO)

Nicolae Robu, candidatul PNL pentru primăria Timișoarei, a comentat într-o intevenție pentru B1 TV, cazul DNA în care sunt implicați foștii șefi SRI Dumitru Dumbravă și Florian Coldea.

Nicolae Robu a subliniat că legea trebuie aplicată și pentru oameni importanți și că este firesc că se încearcă clarificarea situației într-un stat de drept:

“Nouă ne place să pretindem că suntem un stat de drept și funcțional pe deasupra, se pare că nu întotdeauna și funcționează statul acesta de drept, dar este după părerea mea foarte bine că, iată, chiar persoane foarte importante…eu vreau să discut depersonalizat, că nu am informații, nu știu cine e vinovat, cine nu e vinovat, vreau să discut principii. Oameni foarte importanți sunt luați la întrebări, se încearcă clarificarea, dacă sunt vinovați trebuie să li se aplice legea, ca oricărui cetățean”.

Nicolae Robu a spus că și speculațiile care l-ar viza pe actualul primar al Timișoarei ar trebui clarificate, fără a oferi detalii despre acest lucru:

“Dacă sunt nevinovați, foarte bine, să fie lăsați în pace. Eu aștept să văd că și primarul Timișoarei care în percepția publicului, nu numai a mea, are o anumită protecție, va fi chemat să dea socoteală. Instituțiile statului trebuie să își facă datoria față de fiecare. Nu trebuie să fie nimeni scutit de la a da socoteală pentru faptele comise și trebuie făcute clarificări. Dacă se dovedește o anumită persoană nevinovată, foarte bine, este nevinovat, dar nu pot fi lăsate lucrurile în ape tulburi”.

Please follow and like us:
Pin Share