Video cu momentul în care o Dacia Spring a luat foc din senin în parcare, la Tulcea. Mașina a ars complet

Video cu momentul în care o Dacia Spring a luat foc din senin în parcare, la Tulcea. Mașina a ars complet

O mașină electrică Dacia Spring s-a făcut scrum într-o parcare din Tulcea, unde s-a autoaprins la câteva minute după reîncărcarea bateriei. Imaginile cu momentul în care autoturismul ia foc au devenit virale pe rețelele sociale.

În filmare se vede cum mai întâi începe se iasă fum de sub autoturismul căruia proprietarul îi deschisese toate portierele. Apoi de sub mașină ies flăcări și ele cuprind rapid întreaga caroserie. Focul a fost atât de puternic încât a aprins și fațada clădirii în fața căreia era parcată Dacia.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsemnal.press%2Fvideos%2F773806494869285%2F&show_text=false&width=267&t=0″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum la un autoturism, apucând să se extindă și la un spațiu comercial aflat în vecinătate. Pompierii militari au procedat, de urgență la localizarea incendiului, reușind să lichideze focul în timp util, reducând la minimum pagubele produse spațiului comercial”, a transmis ISU Tulcea.

Mașina a ars însă complet, după cum arată imaginile făcute publice de pompieri.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share