Zeljko Kopic, întâlnire de gradul 0 cu Jose Mourinho chiar înaintea returului cu Csikszereda! Ce e declarat “The Special One”

Zeljko Kopic, întâlnire de gradul 0 cu Jose Mourinho chiar înaintea returului cu Csikszereda! Ce e declarat “The Special One”

Generația de Aur a câștigat meciul de adio în fața celor de la Team World Star, scor 3-2. Gheorghe Hagi, Basarab Panduru și Costel Gâlcă au înscris golurile decisive pentru „tricolori”.

Zeljko Kopic, întâlnire de gradul 0 cu Jose Mourinho chiar înaintea returului cu Csikszereda!

La finalul meciului de pe Național Arena, Jose Mourinho, marele tehncian portughez, a avut o întâlnire de gradul 0 cu Zeljko Kopic, antrenorul clubului din Ștefan cel Mare, chiar înaintea returului cu Csikszereda.

Prin intermediul lui Victor Becali, prezent și el la meciul de adio al Generației de Aur, cei doi tehnicieni s-au întâlnit pentru a face o poză împreună.

Chiar înaintea meciului dintre Generația de Aur și Team World Stars, antrenorul croat a declarat că a venit special pentru a-l vedea pe tehnicianul portughez. „Ştiu multe despre ei, mult respect. Va fi o bucurie să-i vedem pe teren.

(N.r. Ce te-a făcut să vii aici) Am un respect deosebit pentru ei, pentru toţi aceşti jucători, pentru fotbalul românesc, şi pentru toate legendele care vor fi aici.

Hagi este acest tip de jucător, care conectează totul pe teren. De cealaltă parte, îl voi urmări pe Mourinho”, a declarat Kopic înaintea partidei.

Zeljko Kopic, întâlnire de gradul 0 cu Jose Mourinho chiar înaintea returului cu Csikszereda!

Zeljko Kopic, întâlnire de gradul 0 cu Jose Mourinho chiar înaintea returului cu Csikszereda! Sursa foto: Fanatik.ro

Jose Mourinho, declarație fabuloasă după meciul Generația de Aur – Team World Stars 3-2

După meciul de adio câștigat de Generația de Aur, scor 3-2, Jose Mourinho a vorbit despre jucătorii care au făcut istorie pentru România. „The Special One” a avut cuvinte de laudă la adresa tuturor celor care au jucat în partida de pe Național Arena.

„Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere.

Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi.

Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a declarat „The Special One”.

Please follow and like us:
Pin Share