Top pensule de machiaj pe care orice fată trebuie să le aibă 

Top pensule de machiaj pe care orice fată trebuie să le aibă 

Există câteva pensule esențiale pe care orice persoană pasionată de machiaj ar trebui să le aibă în trusa sa acasă, pentru a obține un machiaj perfect pentru fiecare ocazie. Acestea includ pensule pentru fond de ten, pentru corector, pudră, blush, sprâncene, buze, pentru aplicarea fardului de ochi, pentru a contura pomeții și a aplica iluminatorul.

Pensulele pentru aplicarea produselor de machiaj sunt diferite în funcție de forma, dimensiunea, tipul de păr folosit (sintetic, natural) și scopul pentru care sunt destinate. 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante pensule pe care le poți avea în trusa ta de machiaj, pentru a obține un look perfect. Este important să investești în pensule machiaj de calitate, deoarece acestea pot face o mare diferență în rezultatul final al machiajului. În oferta Notino, vei găsi o selecție impresionată: https://www.notino.ro/pensule-profesionale.

Secretul unui look perfect – Tendințe de modă la pensule de machiaj

Machiajul noului sezon de vară permite a fi mai proaspăt și mai luminos, dar în același timp și natural. Pentru asta ai nevoie și de o serie de pensule profesionale care permit aplicarea produselor de make-up în mod precis, pentru a obține diferite efecte în funcție de preferințe. 

Iată câteva dintre principalele tendințe la pensule de machiaj:

Fardul de ochi este un element important în machiaj și se aplică cu o serie de pensule speciale pentru ochi, cum ar fi: 

Pensulă pentru aplicarea culorii de bază ce se folosește și la amestecarea fardurilor
Pensulă pentru a trasa linii precise, în colțurile interioare ale ochilor
Pensulă pentru a aplica fardurile pe pleoape.

Naturalețea este în tendințele de make-up din anul 2024. Pentru asta ai nevoie de un fond de ten de calitate, care se aplică cu o pensulă specială. Ea este utilă și pentru a aplica baza de machiaj lichid sau cremos, astfel se obține un look natural și fin, sunt acoperite micile imperfecțiuni ale feței. O bază excelentă pentru machiaj poate fi o cremă de marcă corespunzătoare nuanței tenului. 

Cu o pensulă specială se poate aplica ușor și corectorul în scopul de a acoperi petele de pe piele și cearcănele. În zona tâmplei și a pomeților se aplică un blush cu ajutorul altei pensule, care adaugă astfel un pic de culoare și definire feței. 

Cu o pensulă pentru pudră se fixează machiajul sau se matifiază anumite zone ale feței – nas, bărbie, frunte. În acest scop sunt indicate pudrele de față de marcă. Pentru un aspect mai luminos și radiant se folosește o pensulă pentru conturare și iluminare. Aceasta va aplica iluminatorul pe nas, maxilar și zona pomeților.

Este în trend și pensula pentru sprâncene, care ajută la aplicarea fardului și a pudrei pentru sprâncene. Și pentru ruj sau gloss de buze se poate folosi o pensulă fină, care ar trebui să facă parte din trusa de machiaj. 

Aceste pensule au anumite forme și dimensiuni și astfel sunt potrivite pentru diferite zone ale feței. Ele creează efecte de machiaj superbe și sunt foarte ușor de utilizat. Pensulele plate sunt indicate pentru aplicarea uniformă a fondului de ten, iar pensulele mai mici și mai precise sunt potrivite pentru aplicarea detaliilor în zonele mai mici (linia genelor, colțurile interioare ale ochilor).

Pentru produsele cosmetice pudrate sunt indicate pensulele cu păr natural. În cazul produselor lichide sau cremoase, s-ar putea folosi pensule de machiaj ce sunt fabricate din fire de păr sintetice. În general, pensulele de înaltă calitate pot rezista chiar și 10-12 ani. Pentru a prelungi durata lor de utilizare, ele trebuie spălate și uscate în mod natural după fiecare machiaj. 

Unele pensule sunt mai moi și pufoase, altele sunt mai ferme. Acest lucru poate influența modul în care produsele cosmetice de machiaj sunt aplicate ușor și distribuite pe piele.

Varietatea pensulelor de machiaj permite femeilor iubitoare de simplitate și comoditate să-și îmbunătățească tehnica de machiaj. Aceste pensule se găsesc în magazinele online sub formă de seturi și includ 8-24 de produse de diferite tipuri și pentru diferite scopuri. 

  

  

Please follow and like us:
Pin Share