Echipa unui post din Milwaukee a surprins în direct un accident și fuga șoferului de la locul faptei | VIDEO

RMAG news

Accidentul, produs pe 26 mai, a implicat un vehicul furat și a rănit două persoane, între care un pasager adolescent, a precizat poliția din Milwaukee, cel mai mare oraș din statul american Wisconsin, relatează NBC.

O echipă de știri a postului WTMJ transmitea, în direct, un interviu cu o martoră a unei împușcături în urma căreia doi tineri au murit. La un moment dat, în cadru apare un mașină care vine în viteză și lovește un minivan parcat regulamentar.

În timp ce șoferul reușește să fugă și pare să încerce să-și acopere fața cu gluga hanoracului, pasagerul iese cu greu din mașina avariată și se întinde la pământ.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a implicat o „mașină furată”, a declarat poliția din Milwaukee într-un comunicat. Impactul a făcut ca microbuzul să lovească un vehicul de poliție neocupat și nemarcat.

Un bărbat de 57 de ani care se afla în dubă a fost spitalizat cu răni care nu i-au pus viața în pericol, a declarat poliția.

Pasagerul din mașina furată, un adolescent de 16 ani, a fost internat în spital. Ulterior, tânărul a fost arestat și că acuzațiile penale vor fi înaintate biroului procurorului din Milwaukee.

Polițiștii îl caută pe șoferul mașinii furate.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share