Sebastian Burduja, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: M-a caracterizat drept un candidat redutabil. Aprecierea dânsului mă onorează, mă responsabilizează și contează în ochii multora (VIDEO)

Sebastian Burduja, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: M-a caracterizat drept un candidat redutabil. Aprecierea dânsului mă onorează, mă responsabilizează și contează în ochii multora (VIDEO)

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și candidat PNL la Primăria Capitalei, a vorbit despre întâlnirea cu Președintele României, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus că aprecierea pe care i-o poartă Klaus Iohannis îl „onorează”, în „responsabilizează și contează în ochii multora”.

 

Sebastian Burduja (PNL), pe B1 TV, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis

 

Întrebat despre întâlnirea cu Președintele, liberalul a spus: „Am fost ieri la Palatul Cotroceni, m-am văzut cu domnul președinte Iohannis. Era o întâlnire programată. Am abordat, așa cum facem periodic, în această formulă, subiecte în principal din domeniul energetic, proiectele majore pe care România le are și stadiul lor”.

Întrebat dacă au discutat și despre candidatura lui la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja a confirmat: „Am abordat, sigur, și acest subiect. Domnul Președinte mi-a urat succes, lucru pe care l-a făcut și la începutul campaniei, i-am mulțumit și, așa cum m-a caracterizat drept un candidat redutabil, în Coreea de Sud, atunci când am fost desemnat candidat din partea Partidului Național Liberal, i-am spus că îmi doresc să își păstreze această evaluare și la final și să câștigăm această bătălie pentru bucureșteni”.

 

Sebastian Burduja: Aprecierea dânsului mă onorează, mă responsabilizează și contează în ochii multora

 

Întrebat dacă este de părere că întâlnirea cu președintele Iohannis i-ar putea aduce voturi în plus, candidatul PNL la Primăria Capitalei a spus: „Președintele e un om respectat, este un om care a ținut România pe linia corectă, pro-occidentală, în momente foarte grele, și este un candidat redutabil, dacă pot să îi întorc complimentul, pentru că a câștigat, cred, șapte campanii în total, dacă adăugăm și ultimul referendum, și cu siguranță gestul dânsului, aprecierea dânsului față de mine mă onorează, mă responsabilizează și contează în ochii multora”.

Please follow and like us:
Pin Share