Donald Trump susține că ar fi bombardat Moscova și Beijingul, dacă Rusia ar fi invadat Ucraina sau China ar fi invadat Taiwan, când el era președintele SUA

Donald Trump susține că ar fi bombardat Moscova și Beijingul, dacă Rusia ar fi invadat Ucraina sau China ar fi invadat Taiwan, când el era președintele SUA

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, ar fi spus că e gata să bombardeze Moscova și Beijingul, conform The Washington Post, citând surse.

Donald Trump s-a întâlnit cu donatorii în cadrul mai multor evenimente de strângere de fonduri pentru campania electorală din acest an și a făcut mai multe declarații, printre care că e gata să bombardeze Moscova și Beijingul.

Trump face aceleași promisiuni politice în campania electorală pe care le face și cu ușile închise, în momentul în care se întâlnește cu donatori bogați.

Adesea, comentariile sale la evenimente sunt despre politica externă, dar și probleme precum inflația și imigrația.

 

Ce a spus Donald Trump despre Rusia și China

 

De exemplu, la un eveniment, Trump a sugerat că dacă ar fi fost el președintele SUA ar fi bombardat Moscova și Beijingul, dacă Rusia ar fi invadat Ucraina sau China ar fi invadat Taiwan, surprinzându-i pe unii dintre donatori.

Fostul președinte al SUA a vorbit de nenumărate ori despre sfârșitul conflictului din Ucraina, explicând începutul acestuia prin faptul că „oameni proști” sunt la putere în Statele Unite și s-a lăudat cu capacitatea sa de a influența acest conflict în calitate de președinte.

În anul 2023, Trump a promis că va pune capăt conflictului din Ucraina în 24 de ore, în cazul în care va fi reales.

El a precizat că îi cunoaște bine pe președintele rus Vladimir Putin și pe omologul său ucrainean Volodimir Zelenski și că ar găsi argumentele neceasare pentru ca părțile să se așeze la masa negocierilor.

Tot Trump a mai spus că el ar fi încheiat conflictul cu o frază adresată președintelui ucrainean: „I-aș fi spus lui Zelenski: Ajunge, trebuie să faci un acord!”.

 

Donald Trump ar fi reaizat un plan pentru încheierea pașnică a conflictului din Ucraina

 

Mai mult decât atât, ar exista deja un plan detaliat realizat de Donald Trump, pentru încheierea pașnică a conflictului din Ucraina, conform Libertatea.

Însă, nu se cunosc detaliile proiectului. Fostul lider american a precizat că nu le va dezvălui înainte de alegerile prezidențiale din SUA, din noiembrie.

Cu toate acestea, The Washington Post a scris, citând surse, că propunerea lui Trump este de a face presiuni asupra Ucrainei și de a ceda Crimeea și Donbasul Rusiei.

Scott Ritter, un fost ofițer de informații al Forțelor Armate ale Statelor Unite, susține că Trump nu poate ajunge la un acord cu Rusia. În opinia sa, ideea că acesta îl va suna pe Putin și va salva lumea este una „absurdă”: „Trump nu poate face asta. E zvârcolit, e fixat pe el însuși”, a explicat Ritter.

Zelenski a spus că este speriat de cuvintele rostite de Trump, că va rezolva conflictul dintre Rusia și Ucraina în doar 24 de ore.

Please follow and like us:
Pin Share