Care este principala prioritate a prințesei Kate în timpul chimioterapiei. Se va întoarce la îndatoririle publice doar cu acordul echipei medicale

Care este principala prioritate a prințesei Kate în timpul chimioterapiei. Se va întoarce la îndatoririle publice doar cu acordul echipei medicale

Kate Middleton încă nu și-a reluat îndatoririle publice și își continuă tratamentul împotriva cancerului. Cu toate acestea, ea s-a dedicat recuperării sale, dar și celor trei copii ai săi.

Prioritățile prințesei de Wales

Dar, pe lângă aceste două mari priorități, Kate mai are încă una și este legată de munca ei în cadrul unei fundații regale, conform DC News.

Palatul Kensington a transmis că prințesa de Wales se ocupă de promovarea importanței primilor ani din viața unui copil. Mai mult, anul trecut, ea a lansat grupul de lucru Early Years Business Taskforce al Fundației Regale. Grupul a lansat, de curând un raport care evidențiază beneficiile de pe urma dezvoltării primilor ani din viața unui copil, precum, bunăstarea, productivitatea și îmbunătățirea economiei.

Kate Middleton nu se întorce încă la îndatoririle regale

Cu toate acestea, prințesa de Wales nu ar urma să se întoarcă prea curând la responsabilitățile regale. Acest lucru se va întâmpla doar atunci când echipa medicală va considera că își poate relua îndatoririle.

În orice caz, Kate Middleton pare a fi bine, având în vedere că a fost văzută în timp ce se plimba cu familia ei, în ultimele săptămâni. Da, oficialii au transmis că aceste ieșiri nu trebuie interpretate ca fiind un semn că ea se simte bine, pentru că are nevoie de spațiu și timp pentru a se recupera.

Please follow and like us:
Pin Share