Zvon-bombă despre un alt general SRI: Adrian Ciocîrlan

RMAG news

Alt cutremur în SRI? Surse Realitatea PLUS spun ca ar urma demiterea generalului Adrian Ciocârlan, adjunct al directorului SRI. Mai mult, Ciocârlan ar urma să fie audiat la DNA în dosarul lui Coldea.

Potrivit surselor Realitatea Plus, se așteaptă undă verde pentru plecarea lui Ciocârlan din funcția de conducere de la SRI, iar propunerea ar fi ajuns deja pe masa președintelui Klaus Iohannis.

Înlăturarea lui Ciorârlan, care a fost menționat în dese rânduri drept un apropiat al generalului Florian Coldea, ar avea legătură cu o iminentă convocare a generalului la DNA, pentru audieri în dosarul caracatiței generalilor Coldea și Dumbravă.

In anul 2018, fostul șef SPP, Dumitru Iliescu, susținea că prim-adjunctul SRI de la acea vreme Adrian Ciocîrlan face parte din „statul paralel” și colaborează cu anumite persoane pentru soluționarea „corespunzătoare” a unor probleme din justiție.

„Domnul general Ciocârlan face parte și domnia sa din Statul Paralel, colaborând intens cu domnii Maior, Coldea și Dumbrava în soluționarea „corespunzătoare” a problemelor din câmpul tactic numit JUSTIȚIE. (…) Am suficiente probe să demonstrez cele afirmate, și mă gandesc serios să sesizez cu ele și Comisia comună permanentă a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI, mai ales că mi s-a cofirmat de la cel mai inalt nivel al structurilor de comandă ale Serviciului corectitudinea acestor informații… Ce bine ar fi dacă între oamenii politici ar exista la fel de bună colaborarea ca între ZBURĂTOARE (cucuvele, ciocârlani, pupăzoi…)!!!”, a scris, pe Facebook, Dumitru Iliescu la acel moment.

Săptămâna aceasta, SRI a anuntat că alt adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, general-locotenent Cristian Bizadea, se pensionează începând cu data de 1 iunie.

The post Zvon-bombă despre un alt general SRI: Adrian Ciocîrlan appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share