Robert Negoiță i-a greșit atât numele, cât și prenumele lui Sebastian Burduja, în timp ce filmau un clip împreună. Răzvan Zamfir: “Astea sunt bășcăliile lui de campanie” (VIDEO)

Robert Negoiță i-a greșit atât numele, cât și prenumele lui Sebastian Burduja, în timp ce filmau un clip împreună. Răzvan Zamfir: “Astea sunt bășcăliile lui de campanie” (VIDEO)

Robert Negoiță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 3, a făcut un live pe Facebook, în care apare alături de Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Negoiță și-a începutul discursul cu “Suntem în Parcul IOR. Da, am zis corect, chiar dacă această bucată de teren, mare bucată de teren, acum 20 de ani a fost retrocedată…”.

 

Cum i-a spus Negoiță lui Burduja

 

La un moment dat, i-a mulțumit lui Burduja că se află acolo, doar că în loc să îi spună „Sebastian Burduja”, primarul Sectorului 3 i-a greșit atât numele, cât și prenumele, i-a spus „Stelian Burdujeanu”.

“Scuze, scuze, emoțiile, îmi cer scuze, Sebastian”, a continuat Robert Negoiță.

“Ne știm de mult, e ok, dar de Paști îmi dai un miel”, a spus Burduja.

“De acord”, a răspuns Robert Negoiță.

 

Zamfir: „Astea sunt glumițele lui Negoiță din campania asta”

 

Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, realizatorii emisiunii Bună, România, de pe B1 TV, au comentat această greșeală a primarului Sectorului 3.

„Vezi că asta e caterinca lui Negoiță. A făcut de două ori, i-a greșit prenumele, i-a greșit numele de familie, a făcut aceeași ironie și cu Vigheciu de la Sectorul 5. Asta e gluma lui, în perioada asta a anului.

Astea sunt glumițele lui Negoiță din campania asta, cum, de exemplu, Sebastian Burduja a decis să fie definit în această campanie electorală de tricoul turcoaz, Negoiță a ales să fie definit în această campanie electorală de glumițe pe seama numelor candidaților. Așa s-a gândit el, nu e nimic involuntar.

Astea sunt bășcăliile lui de campanie. Săracul, el e pus într-o situație stânjenitoare, pe de altă parte, și tu, Sebastian Burduja, ce-ai căutat acolo? Trebuia să îți asumi niște riscuri”, a spus Răzvan Zamfir.

Please follow and like us:
Pin Share