CRBL, ajutat de Smiley să treacă peste divorț. Ce surpriză i-a pregătit juratul de la „Vocea României” prietenului său

CRBL, ajutat de Smiley să treacă peste divorț. Ce surpriză i-a pregătit juratul de la „Vocea României” prietenului său

CRBL a anunțat, în aprilie, că a divorțat de soția sa, Elena, după un mariaj de 16 ani. Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Smiley a încercat să-l ajute pe cântăreț să treacă peste perioada grea din viața lui.

 

Ce surpriză i-a pregătit Smiley lui CRBL

 

Este bine cunoscut că pe 1 iunie Smiley va concerta la Arenele Romane. Însă surpriza este că trupa Simplu se reunește la Arenele Romane, după 13 ani de la ultimul album lansat, scrie Cancan.

Astfel, în concertul său, Smiley i-a invitat și pe foștii colegi de trupă.

 

CRBL a dezvăluit motivele pentru care el și Elena au decis să pună capăt căsniciei

 

De curând, celebrul cântăreț a dat câteva detalii despre motivele care au dus la divorțul de soția lui.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi sau de familia noastră, mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a declarat CRBL la ProTV.

Please follow and like us:
Pin Share