Culiță Sterp, acuzații grave după ce Iancu a pierdut finala Survivor All Stars 2024. „Nu se înregistrau voturile”

Culiță Sterp, acuzații grave după ce Iancu a pierdut finala Survivor All Stars 2024. „Nu se înregistrau voturile”

Culiță Sterp a făcut acuzații grave după ce fratele său, Iancu, a pierdut finala Survivor All Stars 2024.

 

Ce acuzații face Culiță Sterp

 

Artistul consideră că voturile pentru fratele său nu s-au contorizat.

Cântărețul a spus că ar fi primit numeroase mesaje de la susținătorii lui Iancu, care-i spuneau că nu primesc mesajele de confirmare după ce au votat de mai multe ori, astfel că are și dovezi în acest sens. De asemenea, este convins că dacă o mare parte din voturi nu ar fi fost direcționate și către Andrei Ciobanu, finala „Survivor All Stars” ar fi fost alta, scrie Click.

„S-a terminat finala Survivor, felicitări Zanni, asta este. În viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet să fie fratele meu cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. Sunt puțin supărat, puțin mai mult, dar asta e. Este o chestie care nu prea mi s-a făcut în regulă acolo, că mi-a trimis o grămadă de lume și chiar și eu am văzut, nu se înregistrau voturile.

Încercam să trimitem mesaje, aveam credit pe telefoane și nu se înregistrau voturile. Pur și simplu, nu se înregistrau. Primeam mesaj după 10 minute că s-au înregistrat 2 sau 3 voturi. N-a mers. Plus că, a fost și faza asta că a fost momeala asta cu Andrei, de la început, oarecum că lumea și-a cheltuit banii pe voturi atunci și au dat 10 mesaje, după aia nu mai puteau să dea. Adică puteau să dea încă 10, dar nu se înregistrau voturile. Asta e, mergem înainte”, a transmis Culiță Sterp, într-un videoclip publicat pe InstaStory.

 

Zanni, marele câștigător al Survivor All Stars 2024

 

Marea finală a fost jucată de Zanni și Iancu. Zanni a considerat că el este singurul care merită premiul de 100.000 de euro, argumentând faptul că a fost cel mai bun sportiv de pe traseu. Pe de altă parte, Iancu Sterp a declarat că Zanni a reintrat în competiție după ce a fost eliminat, iar el a rămas, astfel, singurul concurent căruia nu i s-a stins flacăra.

„Simt că dacă spun cu adevărat ce gândesc, sunt persecutat. Dacă ești sincer, oamenii te judecă. Simt că s-ar face o nedreptate dacă nu mi s-ar spune numele, pentru că am fost mereu cel mai bun sportiv de pe traseu. Sper că oamenii m-au votat. Simt că îmi explodează inima din piept. Mă consider cea mai reală persoană care a apărut la televizor”, a spus Zanni înainte de aflarea marelui câștigător.

„Îmi bubuie inima, mă și bâlbâi. Trăiesc o emoție pe care n-am mai trăit-o decât de câteva ori în viața mea. Sunt de părere că orice nume s-ar spune, ar fi corect pentru că am luptat demn până aici. Eu aș spune că Zanni a fost eliminat din concurs și a fost adus înapoi, iar eu rămân singurul concurent căruia nu i s-a stins flacăra Survivor”, a transmis Iancu.

În cele din urmă, după calcularea voturilor, Zanni a fost desemnat marele câștigător Survivor All Stars 2024.

Please follow and like us:
Pin Share