(P) Distracție transformată în profit! Au curs câștigurile mari la Favbet în ultima săptămână

(P) Distracție transformată în profit! Au curs câștigurile mari la Favbet în ultima săptămână

O nouă săptămână, noi sesiuni de joacă încheiate pe profit de câțiva jucători de la Favbet. Ei s-au distrat la sloturile preferate și au ieșit pe plus, cu zeci și chiar sute de mii de lei.

Starlight Princess, slotul care plătește bine

Cele mai mari câștiguri înregistrate în ultima săptămână au venit la super slotul Starlight Princess, de la Pragmatic Play. Cel mai norocos jucător a reușit să câștige peste 100.000 Lei din doar două mâini. Prima dată, simbolurile s-au aliniat perfect și i-au oferit acestuia un câștig de 26.931 Lei. Dar a doua oară, cu simbolurile multiplicatoare, jucătorul a încasat nu mai puțin de 84.670 Lei. În total, lui i-au intrat în conturi 111.601 Lei.

Alți doi jucători se pot lăuda cu încasări majore la păcănele de la Favbet. Celebrul joc Sweet Bonanza a plătit bine și în ultima săptămână, când a trimis în contul unuia dintre cei doi nu mai puțin de 43.600 Lei. Al treilea dintre norocoși s-a ales cu suma de 31.439 după doar câteva ore de distracție. În suma aceasta, s-a strecurat și un jackpot EGT de peste 5000 Lei.

Pariază pe Roland Garros la Favbet și câștigă bonusuri

Dacă nu ești pasionat de sloturi, dar îți plac pariurile, Favbet are în desfășurare o promoție pe Grand Slam-ul de la Paris. Fii parte din Roland Garros Rally, pariază pe meciurile de la Openul francez, adună puncte și urcă în topul clasamentului. Primii 5 clasați vor fi recompensați cu bonusuri.

Dacă nu ești încă jucător la Favbet, trebuie să știi că platforma te așteaptă cu un super bonus, dacă deschizi cont și faci o primă depunere. Poți primi până la 5000 Lei și 725 de rotiri gratuite, plus un pariu fără risc de 250 Lei. Nu uita să joci însă responsabil, pentru că jocurile de noroc pot crea dependență.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share