Seară neagră pentru Cristiano Ronaldo în finala Cupei Regelui dintre Al Hilal și Al Nassr! A plâns ca un copil că a ratat trofeul, iar bara i-a refuzat golul deceniului. Video

Seară neagră pentru Cristiano Ronaldo în finala Cupei Regelui dintre Al Hilal și Al Nassr! A plâns ca un copil că a ratat trofeul, iar bara i-a refuzat golul deceniului. Video

Al Hilal își apără titlul cucerit sezonul trecut. Echipa lui Neymar și Ruben Neves o învinge pe Al Nassr în finală și rămâne campioana Cupei Regelui, la capătul unui meci care a avut toate „condimentele”: trei eliminări, gol marcat în ultimul minut de joc și șapte serii de lovituri de departajare.

Nebunie în finala Cupei Regelui! Al Hilal o învinge pe Al Nassr

Vineri, 31 mai, Al Hilal și Al Nassr s-au întâlnit în finala Cupei Regelui, la capătul unui meci nebun. Totul a început în minutul 7, când Aleksandar Mitrovic a fructificat centrarea lui Malcom. Atacantul sârb s-a înălțat peste apărarea adversă și a deschis scorul cu o lovitură de cap imparabilă.

هدف الهلال
📽️- تابع الحساب الأساسي : @NFCStudio1

#النصر_الهلال | #AlNassrAlHilal
#CristianoRonaldo
#CR7𓃵
#رونالدو_نصراوي
#Ronaldo
#الهلال_النصر pic.twitter.com/AGKqmpyAqi

— تغطية لمباريات النصر V (@xx76668329) May 31, 2024

Scânteile s-au aprins din minutul 56, când David Ospina a fost eliminat pentru o ieșire neinspirată din poartă asupra lui Malcom. În ciuda cartonașului roșu văzut, goalkeeperul columbian a fost călcat pe mână de către adversar și nu a mai putut continua partida. În locul lui Ospina, Luis Castro a fost nevoit să apeleze la un portar saudit.

طرد اوسبينا pic.twitter.com/a1SMavkUke

— داريو- قول📺 (@mydy1286628) May 31, 2024

Cristiano Ronaldo putea marca o „bijuterie” de gol, dar a lovit bara

Al Nassr nu a fost afectată de inferioritatea numerică, a continuat să-și preseze oponenta. De altfel, până în minutul 86, Cristiano Ronaldo, în mai multe rânduri, Otavio și Sadio Mane puteau să-și treacă numele pe tabela de marcaj. CR7 chiar putea să fie autorul unui gol epocal, dar bara s-a opus în minutul 46.

مقصية رونالدو في القائم 🤯🤯#أغلى_الكؤوس #الهلال_النصر | #SSC pic.twitter.com/mKo3WcFe4h

— SSC (@ssc_sports) May 31, 2024

Nebunia s-a declanșat în ultimele trei minute regulamentare de joc. În minutul 87, stoperul Ali Al Bulayhi a văzut al doilea cartonaș galben din partea lui Dario Humberto Herrera, după ce i-a administrat unui adversar un cap în bărbie. Minutul următor Al Nassr avea să egaleze prin Ayman Yahya, care a izbutit să înscrie cu o lovitură de cap.

🚨🚨| GOAL: AYMAN YAHYA WITH THE EQUALISER!!

Al Hilal 1-1 Al Nassr

pic.twitter.com/D0yzP9BoKY

— CentreGoals. (@centregoals) May 31, 2024

Peste alte trei minute, Al Hilal avea să rămână și fără celălalt fundaș central. În ultimul minut regulamentar de joc, Kalidou Koulibaly, fostul fotbalist de la Napoli și Chelsea, avea să-i aplice un picior în cap portarului intrat pe parcurs, Waleed Abdullah, și să primească al doilea avertisment de la „centralul” din Argentina.

🚨🚨| RED CARD TO KOULIBALY!!! 🟥

pic.twitter.com/EFMl6Ex3bI

— CentreGoals. (@centregoals) May 31, 2024

Cristiano Ronaldo a plâns minute în șir după ce Al Nassr a pierdut Cupa Regelui

În prelungiri, Al Nassr a forțat marcarea golului care să le asigure trofeul, dar în zadar. Așa că totul s-a decis la loviturile de departajare. Acolo unde ambele echipe au început cum nu se putea mai rău. Starurile Ruben Neves și Alex Telles au ratat prima execuție de la punctul cu var.

În cele din urmă, a fost nevoie de șapte serii de lovituri de la „11 metri” pentru a stabili învingătoarea. Portarul Bono a ieșit la rampă și l-a făcut pe Cristiano Ronaldo să termine sezonul fără trofeu. Dezamăgit de deznodământ, superstarul portughez nu și-a stăpânit emoțiile la finalul partidei și a plâns minute bune pentru că a pierdut finala Cupei Regelui.

Cristiano Ronaldo est inconsolable après la finale perdue avec Al Nassr. 🥺💔

🎥 @ssc_sports

pic.twitter.com/pXlwvS8By6

— Actu Foot (@ActuFoot_) May 31, 2024

Echipele de start la Al Hilal – Al Nassr

Al Hilal: Bono – Abdulhamid, Koulibaly, Al Bulayhi, Lodi – Neves, Al Faraj – Michael, Malcom, Al Dawsari – Mitrovic
Rezerve: Al Owais, Al Burayk, Al Dawsari, Al Hamdan, Al Qahtani, Al Shahrani, Al Shehri, Kanno, Tambakti
Antrenor: Jorge Jesus

Al Nassr: Ospina – Al Ghannam, Lajami, Al Amri, Telles – Al Khaibari – Yahya, Otavio, Brozovic, Mane – Ronaldo
Rezerve: Al Fatil, Al Hassan, Al Najei, Al Nemer, Al Sulaiheem, Boushal, Ghareeb, Hibah, Qasem
Antrenor: Luis Castro

Please follow and like us:
Pin Share