Motociclist lovit intenționat de o șoferiță și proiectat într-un refugiu de tramvai, după o șicanare în trafic, la Iași

Motociclist lovit intenționat de o șoferiță și proiectat într-un refugiu de tramvai, după o șicanare în trafic, la Iași

Un motociclist de 27 de ani a fost rănit, după ce a fost lovit intenționat de o șoferiță într-un refugiu de tramvai, joi seară, 30 mai, în cartierul Nicolina, din Iași. După ce l-a acroșat, femeia a fugit de la fața locului, dar a fost ulterior identificată de polițiști. Potrivit site-ului local BZI, este vorba de o avocată de 41 de ani.

Momentul când mașina lovește motocicleta a fost surprins de o cameră de supraveghere din oraș. În imagini, se vede cum mașina iese de pe bandă și izbește motociclistul, care ajunge în refugiul de tramvai.

„În urma accidentului, conducătorul motociclului, un bărbat, de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice”, a transmis pe 30 mai IPJ Iași.

Femeia a fugit imediat după producerea accidentului, dar a fost identificată ulterior.

„În urma investigațiilor a fost identificat șoferul autoturismului care a fost implicat în coliziune, fiind vorba de o femeie, de 41 de ani, din municipiul Iași. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt”, a anunțat pe 31 mai IPJ Iași.

Mașina acesteia, găsită la domiciliul ei din Vaslui, a fost ridicată pentru expertiză și dusă pe o platformă la Iași. Avocata nu a fost reținută de polițiști. Momentan, ea este martor în dosarul deschis pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, potrivit presei locale.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share