Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024, cu premiul de 120.000 de euro. „Sunt cele două planuri”

Ce face Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024, cu premiul de 120.000 de euro. „Sunt cele două planuri”

Cristian Ciauşu a fost ales câștigătorul competiției Românii au talent 2024, obținând cele mai multe voturi din partea publicului și câștigând astfel premiul de 120.000 de euro. Câștigătorul Românii au talent, sezonul 14, a dezvăluit pentru UNICA.ro, ce va face cu marele premiul obținut în finala emisiunii de la Pro TV.

Cristian Ciaușu a mărturisit că își dorește să investească o parte din bani în muzică și nu numai.

„Este cel mai frumos moment din viața mea. Nu mă așteptam să ajung în finală și nici să câștig, având în vedere cât de buni au fost ceilalți concurenți. A fost o perioadă stresantă, cu puțin timp de pregătire, dar a meritat și spun asta cu mâna pe inimă.

A fost o perioadă stresantă, dar a meritat. Totul s-a transformat într-o încântare generală. Chiar dacă eram fericit și așteptam să cânt pe scenă, în fața juraților și a publicului, simțeam mereu presiunea. Dar poate asta m-a ajutat să ofer momente frumoase, care au ajuns la telespectatori”, a spus Cristian pentru revista Unica.

De asemenea, băiatul a decis deja ce va face cu suma pe care a câștigat-o la Românii au talent 2024.

„Aș vrea să investesc în muzică, în primul rând, poate chiar să-mi fac un mic studio al meu. Dar aș vrea să investim și-n casă. Acestea sunt cele două planuri”, a mai adăugat câștigătorul.

Cine este Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent 2024

Cristian Ciaușu cântă la nai de la vârsta de 8 ani, transformând o pasiune într-o adevărată terapie pentru sănătatea sa.

Diagnosticul de astm din copilărie l-a determinat să caute soluții alternative pentru ameliorarea afecțiunii sale, iar internetul i-a sugerat să încerce un instrument de suflat.

Astfel, Cristian a început să cânte la nai, găsind nu doar o ameliorare a simptomelor, ci și o pasiune deosebită.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share