Ileana Stana Ionescu este internată în spital de o săptămână. Soțul actriței: „Am sunat la salvare”

Ileana Stana Ionescu este internată în spital de o săptămână. Soțul actriței: „Am sunat la salvare”

Ileana Stana Ionescu, în vârstă de 87 de ani, este internată în spital de o săptămână. Andrei Ionescu, soțul actriței, a făcut declarații pentru Click! despre starea de sănătate a acesteia.

Andrei Ionescu, în vârstă de 97 de ani, a declarat că soția sa, Ileana Stana Ionescu, a fost luată cu salvarea și dusă de urgență la spital. De o săptămână, marea doamnă a teatrului românesc este internată și se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Potrivit declarațiilor actorului, soția sa se simțea extrem de slăbit, astfel că medicii au decis să o interneze o perioadă. De asemenea, Andrei Ionescu a anunțat că Ileana Stana Ionescu va fi externată marți.

„Ileana este internată în spital, de o săptămână. S-a simțit extrem de slăbită și am sunat la salvare să vină să vadă ce are. Așa că după un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus și ne-au recomandat că cel mai bine este să meargă la spital, să se interneze, pentru a o întări puțin, după care marți o externează, o să iasă din spital și totul o să fie ok.

Am vorbit și la spital și mi s-a zis că au doctorii grijă de ea, i-au pus și o perfuzie să fie mai bine și am toată încrederea că o să fie așa. Acum, după ce s-a internat Ileana la spital, nu am rămas singur acasă, ci cu femeia pe care am angajat-o să aibă grijă de casă”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!.

Actorul a mărturisit că își așteaptă cu mare nerăbdare fiul acasă, care este plecat în Statele Unite ale Americii. „Pe 18 iunie ne vine și băiatul în țară, nu l-am mai văzut de trei ani. Îl așteptăm amândoi cu sufletul la gură, ne e tare dor de el”, a declarat Andrei Ionescu pentru sursa mai sus-menționată. Fiul său este medic și este stabilit de ani buni peste Ocean.

Povestea de dragoste dintre Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu

Ileana Stana-Ionescu și Andrei Ionescu sunt împreună de peste șase decenii, însă nu au făcut nunta. Soțul actriței a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu mama băiatului său.

„Noi ne-am înțeles bine și pentru că suntem diferiți, în unele privințe. Între noi este o diferență de 9 ani ca vârstă. Cât privește personalitatea, eu vă pot spune că sunt foarte calm și nu pun problemele la suflet, le iau în râs.

Ileana este mai vulcanică, vorbește foarte repede. La sfârșit, după ce tot povestește, o întreb ce a vrut să spună. Între noi nu au fost accese de gelozie, când aveam alt partener de scenă.

Am jucat și împreună, a fost chimie între noi și pe scenă, am fost doi profesioniști. Îmi mai amintesc că, din toate turneele, ea aduna cărți de bucate, apoi eu și fiul meu trebuia să gustăm ce prepară, pe capul nostru cădea treaba asta. Îi spuneam Ilenei doar atât: «Este foarte bună, dar să nu mai faci!».

Noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună, te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare”, a mărturisit soțul actriței Ileana Stana-Ionescu pentru Ego.ro.

FOTO: Hepta

  

  

Please follow and like us:
Pin Share