MAE confirmă că cele două tinere moarte după ce au fost luate de viitură, în Italia, sunt românce. Căutările continuă pentru Cristian

RMAG news

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat duminică seară, 2 iunie, cetățenia română a doi dintre cei trei tineri luați de apele râului Natisone, și ale căror trupuri neînsuflețite au fost găsite duminică dimineață, la aproape 2 zile de când au luat luați de viitură. Autoritățile italiene continuă căutările pentru cel de-al treilea tânăr.

Este vorba despre Patrizia Cormos, 20 de ani, Bianca Doros, 23 de ani. Cristian Casian Molnar, 25 de ani, iubitul Biancăi, nu a fost încă găsit de echipajele de salvare.

„În continuarea informațiilor transmise anterior cu privire la dispariția a trei persoane în apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia din Republica Italiană, Ministerul Afacerilor Externe (MAE), precizează că, duminică, 2 iunie 2024, reprezentanții Consulatului General al României la Trieste, au fost informați de către autoritățile italiene asupra faptului că trupurile neînsuflețite a două dintre cele trei persoane declarate anterior dispărute au fost găsite, fiind în desfășurare operațiunile de căutare pentru găsirea celei de-a treia persoane”, a transmis MAE.

„De asemenea, în urma informațiilor transmise de către autoritățile italiene, MAE confirmă cetățenia română a celor două persoane decedate. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiilor îndoliate”, a mai transmis MAE.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share