George Simion, huiduit în Mehedinți: „AUR nu e ce pare, e doar o mașinărie de făcut bani pentru câțiva șmecheri de la București!” (VIDEO)

George Simion, huiduit în Mehedinți: „AUR nu e ce pare, e doar o mașinărie de făcut bani pentru câțiva șmecheri de la București!” (VIDEO)

Mai mulți membri AUR, în frunte cu președintele partidului, George Simion, au fost huiduiți pe străzile din Drobeta Turnu Severin, acolo unde au ajuns în campanie electorală.

Printre protestatari s-au numărat chiar foști membri ai formațiunii, care l-au acuzat pe Simion de trădare. Ei au mai spus că AUR nu e ce pare a fi și s-au arătat dezamăgiți, mai ales că au și investit bani în acest partid.

 

Simion (AUR), huiduit în Drobeta Turnu Severin

 

O femeie care a fost membru AUR a susținut că ea și alții au investit în acest partid, inclusiv au dat bani pentru renovarea sediilor, dar Simion și ceilalți „s-au comportant exact ca niște huligani, ne-au scuipat, colegii mei au fost împinși”.

„Acest Simion a vândut AUR-ul PSD-ului!” – a fost o altă acuzație.

Un bărbat care a fost consilier parlamentar AUR a criticat gestul lui George Simion de a arunca cu bani pe stradă: „Pentru el e un gest normal, având în vedere că provine din galeriile de fotbal; un gest care aparține mahalalei bucureștene”.

Iar un alt bărbat, fost membru și simpatizant AUR, l-a acuzat pe George Simion că „vinde organizațiile locale ale AUR celui care oferă mai mult, în cazul de față fiind PSD, care a acaparat toată organizația AUR”.

„Sunt buni numai la teorie! AUR nu e ce pare, e doar o mașinărie de făcut bani pentru câțiva șmecheri de la București!”, a mai spus acesta revoltat.

Please follow and like us:
Pin Share