Într-un sat italian cu 46 de locuitori, 30 dintre ei candidează la alegerile locale

Într-un sat italian cu 46 de locuitori, 30 dintre ei candidează la alegerile locale

Într-un sat din Torino, Italia, cu doar 46 de locuitori, 30 dintre ei candidează la alegerile locale. Primarul care se află în funcție este în competiție chiar cu mama sa.

Care este satul cu cei mai mult locuitori care candidează la alegerile locale

Ingria este unul dintre cele mai mici sate din Italia și are doar 46 de locuitori. Alte 26 de persoane din străinătate vor vota la alegerile locale, conform Click.

Primarul Igor de Santis, de 42 de ani, se află la conducere încă din 2009. Competiția este acerbă în condițiile în care un rezident din Milano care are o casă în Ingria, și-a anunțat candidatura. În plus, lupta pentru funcție este cu atât mai dificilă, având în vedere că și mama sa candidează, fiind într-o tabără rivală.

Consilierul Renato Poletto, de la care se aștepta să candideze pentru funcție de primar, s-a înscris pentru un post de consilier ca parte a unei lista ecare cuprinde nouă femei și un bărbat.

Astfel, 30 de persoane din sat, adică două treimi din totalul locuitorilor, se luptă pentru a câștiga funcția de primar.

Actualul primar, optimist că va câștiga

Mama edilului din funcție nu crede că armonia familiei va avea de suferit din cauza candidaturii sale.

„Atât eu, cât şi fiul meu dorim ce este mai bun pentru comunitate şi aceasta este o oportunitate de a da glas punctelor de vedere ale femeilor fără a slăbi legăturile de familie”, a spus ea.

Actualul primar este optimist că ar putea câștiga un alt mandat.

Ingria se confruntă cu probleme precum depopularea, servicii insuficiente, dar și problema zăpezii pe timp de iarnă. Mai mult, când a fost desemnat cel mai frumos sat din Italia, în 2022, s-a confruntat cu un turism excesiv.

Please follow and like us:
Pin Share