Cum a reacționat un turist străin după ce a încercat mâncarea tradițională din România: „Trebuie să o spun: foarte mult subestimată”

Cum a reacționat un turist străin după ce a încercat mâncarea tradițională din România: „Trebuie să o spun: foarte mult subestimată”

Un turist străin a povestit recent pe TikTok ce părere are despre mâncarea tradițională din România. Cunoscut pe această platformă sub numele de Rudy, bărbatul le-a povestit urmăritorilor săi că în weekend-ul pe care l-a petrecut în țara noastră a luat câteva kilograme în plus, pentru că nu a putut rezista tentației și a încercat mai multe preparate tradiționale.

Turist străin uimit de mâncarea tradițională din România

În clipul video publicat pe TikTok, care a devenit viral imediat, Rudy a povestit cât de impresionat a fost de mâncarea tradițională din România.

„Am petrecut weekend-ul în România și trebuie să vă spun ceva, bieți, am luat vreo cinci kilograme și sincer trebuie să o spun: foarte mult subestimată. Este una dintre cele mai bune din lume, trebuie să vă spun. Absolut incredibil, dacă nu ați mâncat-o niciodată, vă recomand să o încercați cât mai repede”, a spus el în videoclipul publicat pe TikTok.

În cele două zile pe care le-a petrecut în România, bărbatul, cunoscut pe TikTok sub numele de utilizator „Travel with Rudy”, a încercat mai multe preparate tradiționale, printre care: friptură de porc la grătar cu cartofi, mici, varză murată, pepene murat, gogonele, castraveți murați, ouă proaspete de țară, aperitive cu salam, pastramă, cașcaval și salată de boeuf, scrie Știri Diaspora.

Rudy nu a ezitat să încerce și băuturile tradiționale românești, cum ar fi pălinca, vișinata și vinul de casă.

Please follow and like us:
Pin Share