Robert Sighiartău îl acuză pe președintele CJ Bistrița-Năsăud că încearcă să îl intimideze: A trimis Poliția la școală să ia la anchetă copii, inclusiv rude de-ale mele. Copiii și părinții sunt terifiați, trăim niște drame (VIDEO)

Robert Sighiartău îl acuză pe președintele CJ Bistrița-Năsăud că încearcă să îl intimideze: A trimis Poliția la școală să ia la anchetă copii, inclusiv rude de-ale mele. Copiii și părinții sunt terifiați, trăim niște drame (VIDEO)

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, l-a acuzat pe actualul titular al funcției, Robert Moldovan, că încearcă să îl intimideze. „Mă voi bate cu această caracatiță”, a declarat liberalul, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru.

 

Robert Sighiartău (PNL) îl acuză pe președintele CJ Bistrița-Năsăud, Robert Moldovan (PSD), că încearcă să îl intimideze

 

Liberalul susține că „lucrurile sunt extrem de grave”.

„Eu am început o campanie aici împotriva acestui baron PSD, Radu Moldovan, în care am dezvăluit anumite nereguli care sunt legate direct de el și de corupția din județul Bistrița-Năsăud, și în acel moment reacțiile dânsului și ale tuturor instituțiilor subordonate și infiltrate de el și oamenii lui au început să reacționeze”, a declarat Robert Sighiartău.

 

Sighiartău: A trimis Poliția la școală să ia la anchetă copii, inclusiv rude de-ale

 

„Cel mai grav lucru care s-a putut întâmpla, și nu mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva în România, a fost să trimită Poliția la școală să ia la anchetă copii, inclusiv rude de-ale mele, iar apoi să pună un comisar-șef de la IPJ Bistrița-Năsăud să sune șeful de campanie și să îi spună foarte clar ce ați auzit în înregistrarea de mai sus”, a adăugat Robert Sighiartău.

„Să știți că copiii sunt terifiați, sunt speriați, părinții la fel, și de o săptămână de zile noi trăim aici niște drame. Eu le-am spus părinților că voi pune la dispoziție avocat, tot ce au nevoie, dacă trebuie, dar mă voi bate cu această caracatiță, pentru că nu este posibil să se întâmple așa ceva (…). Toate instituțiile abilitate trebuie să se autosesizeze, pentru că acesta este un abuz, un abuz împotriva libertății de opinie și o intimidare a tot ceea ce înseamnă candidat, neamuri, rude, susținători și cei care mă susțin în județul acesta”, a mai spus candidatul PNL la președinția CJ Bistrița-Năsăud.

Please follow and like us:
Pin Share