Cine este bărbatul alături de care Anca Dinicu va deveni mamă? Cum vedea actrița însărcinată dragostea în urmă cu doi ani: „Niciodată nu o să găsești bărbatul perfect”

Cine este bărbatul alături de care Anca Dinicu va deveni mamă? Cum vedea actrița însărcinată dragostea în urmă cu doi ani: „Niciodată nu o să găsești bărbatul perfect”

Încă o graviduță în showbizul românesc! Anca Dinicu a anunțat într-un mod inedit, caracteristic ei, faptul că urmează să aducă pe lume primul său copil. Iar din imaginile distribuite în mediul online se poate observa faptul că sarcina este una destul de avansată. Cine este bărbatul cu care a pornit pe noul drum.

Anca Dinicu, înărcinată pentru prima dată

După Anca Dumitra, o altă îndrăgită de români a anunțat că urmează să aducă pe lume primul său copil. Mai exact, Anca Dinicu este cea care o să fie mămică anul acesta. A făcut anunțul într-un mod inedit, chiar de 1 iunie, atunci când l-a prezentat pentru prima dată publicului și pe iubitul său.

Printr-o imagine în care apar împreună, colega de scenă a lui Mihai Bendeac a vrut să se afle de la ea, mai ales că sarcina este, după cum se observă din imaginile publicate ulterior pe InstaStory, sarcina este una destul de avansată și nu mai putea fi ascunsă.

„Mai bine să aflați de la mine”

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușa care a auzit de la o nepoata. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, este anunțul neașteptat și plin de umor al actriței.

Prietenii s-au amuzat de modul în care Anca Dinicu a ales să vorbească despre minunea ce va să vină în viața ei, dar nu au fost surprinși, semn că apropiații au aflat deja vestea cea mare.

„Eram sigură că o să anunți super random când te apucă pe tine. Vă iubbbbbbbb multtttttt!!! Hai șiiiii mătușicaaaaaaaaaa Ioanaaa”, i-a scris Jo, buna sa prietenă în comentarii.

„Superb anunțul, felicitări din nou”, i-a spus și Enzo, de la Chefi la cuțite, la rândul său căsătorit recent. „Ancutooo, ce mă bucur pentru voi!!! Felicitări și sarcină ușoară!!”, a transmis Nicoleta Nucă.

Codin Maticiuc, Antonia, Raluka, Doinița Oancea, Misha, Iuliana Luciu, Giulia, Maria Popovici și Misha sunt alte câteva nume sonore din România care s-au grăbit să o felicite pe Anca Dinicu pentru sarcină.

Cine este bărbatul care a făcut-o mamă pe Anca Dinicu

Privind la aparițiile din trecut ale Ancăi Dinicu, faptul că actrița este acum însărcinată nu este tocmai o surpriză. În urmă cu doi ani, în podcastul lui Mihai Morar, vedeta se imagina deja în rolul de mămică și era sigură că se va descurca.

„Îmi dau seama prin prisma faptului că am doi căței, unul de 14 și unul de 8 ani, pe care îi duc la doctor mai mult decât mă duc pe mine. Adică, am treaba asta de mămică. Și îmi doresc copii”, spunea Anca Dinicu.

Tot atunci, însă, dezvăluia că nu are alături bărbatul cu care ar putea să facă acest pas. Ba chiar considera că e greu să-și întemeieze o familie, pentru că este o persoană dificilă, dar și pentru că avea o cerință crucială.

„Eu știu că sunt greu de suportat. Așa, felul meu de a fi. Cred că nu ar putea oricine să mă țină. O să îmbătrânesc cu 30 de câini. (…) O să vină și Făt-Frumos pe un cal alb.  (…) Trebuie să mă să facă să râd. Nu să zâmbesc.

Am avut un iubit și i-am zis. ‘Mie nu-mi place că tu nu mă faci pe mine să râd’. Jim Carrey mi se pare foarte amuzant. Mi se pare o nevoie a mea. Trebuie să mă distrez cu omul ăla. Tata era foarte amuzant. (…)

Niciodată nu o să găsești bărbatul perfect, dar minusurile lui să nu fie atât de importante pentru tine. Să-i accepți defectele și punct”, declara Anca Dinicu în august 2022, fără să știe ce surprize îi rezervă viața.

Se iubește cu un fost jucător de baschet

Zvonuri despre faptul că Anca Dinicu nu mai este o femeie singură circulă din primăvară, când a fost surprinsă alături de iubitul său în club. Bărbatul alături de care a luat decizia să-și întemeieze o familie este Păun Georgian.

El este originar din Calafat, are 30 de ani, fiind cu patru ani mai mic decât actrița, și este fost baschetbalist. El a jucat, de-a lungul timpului, la  BCM U Pitești, SCM Timișoara, Farul Constanța, BC CSU Sibiu şi Athletic Constanţa, însă a decis să retragă după moartea idolului său, Kobe Bryant.

„Kobe Bryant este motivul pentru care m-am apucat de baschet şi unul dintre motivele care m-a facut să nu mai joc. L-am urmarit toată copilăria mea, îi ştiam toate highlights-urile, inclusiv după ce a terminat cariera de sportiv de performanţă, îl urmăream cum se dezvolta în afara terenului şi cum în ultimul timp a început să apară din nou la meciuri împreună cu Gigi.

Personal pe mine m-a afectat moartea lui pentru că l-am urmărit toata copilăria şi adolescenţa mea. Motivul pentru care nu am mai continuat să joc este că moartea lui m-a învăţat că în viaţă trebuie să facem ce ne face fericiţi şi să trăim în prezent pentru că viaţa este foarte imprevizibilă”, a declarat iubitul Ancăi Dinicu pentru baschet.ro.

Please follow and like us:
Pin Share