Discurs devastator la adresa naționalei României, chiar înaintea debutului la EURO 2024: „Ianis Hagi se crede prea frumușel, iar Stanciu e la final de carieră”

Discurs devastator la adresa naționalei României, chiar înaintea debutului la EURO 2024: „Ianis Hagi se crede prea frumușel, iar Stanciu e la final de carieră”

Horia Moculescu a avut un discurs extrem de dur la adresa naționalei de fotbal a României, cu doar 13 zile înaintea debutului „tricolorilor” la turneul final european împotriva Ucrainei. Celebrul compozitor nu crede în șansele naționalei lui Edi Iordănescu de a face o figură frumoasă în Germania.

Discurs devastator la adresa naționalei României, chiar înaintea debutului la EURO 2024: „Joci cu Burcă? Răzvan Marin nu mai e de 2-3 ani”

România a revenit la un campionat european după o perioadă de pauză de 8 ani. „Tricolorii” au fost repartizați în Grupa E alături de Belgia, Slovacia și Ucraina și privesc cu optimism aventura la turneul final.

În schimb, există voci care susțin că România nu se va ridica la nivelul alert al competiției. În vârstă de 87 de ani, Horia Moculescu, fost membru în Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club Steaua în anii ”90, i-a criticat dur pe unii dintre fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu.

“Nu e un cataclism, dar nu poți să faci performanță! N-avem echipă. Joci cu Burcă?! Face o jumătate de oră de aici până pe Știrbei Vodă (n.red stradă din centrul Capitalei, lângă Cișmigiu)! Joci cu ăia doi Marini. Răzvan nu mai e de 2-3 ani. Drăgușin, OK, e de viitor, dar Burcă…

Mi-e frică de Bancu, e foarte bun mijlocaș, dar deloc fundaș. Craiova a pierdut niște campionate din cauza lui Bancu. În atac, este bine că-l avem pe Man! Pușcaș? Nu-mi place deloc, aleargă zăpăuc. Și nu simte poarta”, a declarat Horia Moculescu, potrivit gsp.ro.

„Ianis Hagi se crede prea frumușel. Nu-l văd un lider al naționalei”

Renumitul compozitor și-a continuat discursul acid și i-a luat la țintă pe Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. Horia Moculescu nu contestă calitățile fiului lui Gică Hagi, însă consideră că internaționalul român în vârstă de 25 de ani are mult de muncă pe partea fizică.

„(De Ianis Hagi ce părere aveți?) E victima tatălui! Calități certe, dar n-are fibră. Se crede prea frumușel, consideră că aceste trăsături agreabile pot suplini munca aia multă a unui fotbalist adevărat.

Nu-l văd un posibil lider al naționalei. Se compară cu taică-su în vreun fel?! Are câteva lucruri învățate de la taică-su, dar atât. Câteodată, dă pase foarte bune. Nealergând mult își găsește câteva spații.

Ce fotbalist ar fi fost Ianis Hagi dacă avea calitățile fizice ale lui Kimmich de la Bayern! Hmmm. Trăiește pe spatele lui Mihăilă, cu Elveția, cu acea dublă, altfel nu mai vorbeam deloc acum.

(Totuși, a terminat pe locul 1 în grupă) Cu ce echipe? Elveția era singura care putea să fie pe locul 1. OK, a terminat neașteptat pe primul loc, bravo. Ți-a plăcut cum joacă echipa? Știi ce n-avem? Jucători de valoare în țară, nu avem un Dobrin, un Hagi, un Apolzan, un Nunweiller, un Belodedici, un Pârcălab sau un Cacoveanu”, a mai spus Horia Moculescu.

„Nicușor Stanciu e la final de carieră. Coman ar trebui să joace titular”

Horia Moculescu nu-și pune bazele nici în Nicolae Stanciu. Renumitul pianist consideră că Stanciu, căpitanul naționalei României în vârstă de 31 de ani, se află deja la finalul carierei. Moculescu este ferm convins că Florinel Coman ar trebui să joace titular.

„Nicușor Stanciu? E la final de carieră. Culmea e că n-o să joace cu Coman titular, ceea ce e o mare prostie. Ai un jucător în asemenea formă și nu începi cu el?!

(La națională, Florinel Coman nu a produs mult, cum a făcut-o la FCSB) E foarte important ce-l pui să joace. Ții minte scenele cu Coman în apărare? Nenumărate! Și-atunci nu mai poate da randament cum trebuie ca extremă stânga. Eu îl prefer pe Coman lui Stanciu. 

Cu Ucraina – dezastru. Ei au doi jucători pe care noi nu-i avem, Mudryk și Zinchenko. Plus Lunin, plus Tsygankov. Noi îi avem pe Drăgușin și Man. Și pe Hagi la Alaves… Și nu suntem nici vreo echipă muncitoare, ca furnicile. Cu Slovacia avem șanse de a mai scoate punct, puncte”, au fost concluziile lui Horia Moculescu.

Please follow and like us:
Pin Share