Monica Gabor nu mai are nicio afacere! S-a aflat care e singura sa sursă de venit: “E profesoară de…”. Dezvăluiri despre fosta soție a lui Columbeanu

Monica Gabor nu mai are nicio afacere! S-a aflat care e singura sa sursă de venit: “E profesoară de…”. Dezvăluiri despre fosta soție a lui Columbeanu

Monica Gabor nu mai are nicio afacere acum, cel puțin asta spune fostul ei soț, Irinel Columbeanu.

 

Care ar fi singura sursă de venit a Monicăi Gabor

 

În prezent, singura sa sursă de venit ar fi banii pe care îi primește ca și profesoară de engleză, conform Cancan.

Monica Gabor s-a mutat în SUA, în urmă cu mulți ani. Își dorea să dea lovitura în afaceri pe cont propriu, chiar dacă era femeia din umbra lui Mr. Pink, devenit milionar în dolari de la o vârstă fragedă. A renunțat însă nu doar la lumina reflectoarelor, ci și la propriul vis, după mai multe încercări eșuate.

 

Ce dezvăluiri a făcut Irinel Columbeanu despre fosta sa soție

 

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, conform Cancan.

Monica și-a încercat norocul în industria modei. A încercat să aibă propria sa linie vestimentară de lux, cu numele ei. După ce a văzut că nu e o afacere prosperă, și cum afacerea cu ceaiuri energizante a iubitului său milionar era înfloritoare la acea vreme, vedeta a încercat să aducă și să comercializeze marca „Mr. Pink” și-n țara sa natală. Dar nu a avut prea mare succes.

În urmă cu peste șapte ani, Monica Gabor și-a lansat propria aplicație de live-streaming, pe care a ajuns să o promoveze și în România. Brusc, însă, transmisiile sale live au încetat. Potrivit Cancan, Monica ar fi încasat bani frumoși după ce și-a vândut afacerea online.

„Din ce știu eu, a vândut-o unor chinezi. Am auzit că aceasta ar fi actuala platformă Tick-tok, îmbunătățită!”, a mai dezvăluit Irinel Columbeanu.

Please follow and like us:
Pin Share