Presă internațională anunță transferul lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Își dorește locul de titular, altfel ar putea decide să părăsească Spurs“

Presă internațională anunță transferul lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Își dorește locul de titular, altfel ar putea decide să părăsească Spurs“

Transferul din iarnă al lui Radu Drăgușin a fost un șoc pentru majoritatea, întrucât a ales să joace pentru Spurs. Românul avea o ofertă pe masă de la gigantul Bayern Munchen, care avea probleme în compartimentul defensiv.

Radu Drăgușin, cale întoarsă în Italia!?

Gazzetta dello Sport anunță că Napoli este interesată de transferul lui Radu Drăgușin, pe care l-a mai dorit. Jurnaliștii italieni spun că fundașul central este o țintă prioritară pentru ei, alături de Nehuen Perez.

„Noul director, Giovanni Manna caută deja apărători cu experiență pentru noua apărare în trei a lui Conte. Pe lista de transferuri sunt în continuare propuse numele lui Radu Drăgușin și Nehuen Perez, ambii transferați în ianuarie, când președintele De Laurentiis evaluase ideea.

Cinci luni mai târziu, suntem în același punct: Drăgușin, care în ianuarie a preferat Tottenham și Premier League, contra lui Napoli și Bayern, își dorește acum certitudine cu privire la locul său de titular, altfel ar putea decide să părăsească Spurs“, au spus jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

The Telegraph are o altă părere cu privire la viitorul lui Drăgușin, despre care spune că va rămâne la Tottenham. Jurnaliștii englezi consideră că focusul fundașului este pe turneul final, totul pentru a demonstra că merită să joace in Anglia.

„Vedeta echipei: echipa României este un colectiv care-și împarte responsabilitatea, dar un nume cunoscut de mulți este Radu Drăgușin. Stoperul în vârstă de 22 de ani, care s-a transferat la Tottenham în ianuarie, va încerca să profite de acest turneu pentru a-și convinge clubul să-l folosească titular în următorul sezon”, au scris cei de la The Telegraph.

Fanii și-l doresc în continuare pe Drăgușin

Radu Drăgușin este apreciat printre fanii lui Tottenham, care ar dori să îl vadă mai des pe teren pe „Dragon“. Mai multe website-uri dedicate echipei românului au discutat despre situația lui la Tottenham.

„Primele luni au fost dificile la Tottenham pentru Drăguşin, care a trebuit să-şi aștepte timpul pentru a primi oportunități în echipă. A găsit această cale, cu întârziere, şi într-adevăr pare că se va potrivi excelent echipei, datorită agresivității, forţei şi sincronizării sale în joc”, au spus cei de la Spurs Web.

De asemenea, alt website dedicat lui Spurs l-a lăudat pe Drăgușin pentru prestațiile din ultimele meciuri. Însă, aceștia au spus că principala lipsă a fundașului central este viteza, care nu se compară cu a lui Van de Ven.

„În ultimele meciuri ale sezonului, Drăgușin și-a demonstrat valoarea când a făcut pereche cu Cristian Romero, iar Van de Ven a fost trecut în partea stângă. Chiar dacă românul a arătat forță în defensivă, nu a fost deloc la același nivel cu Van de Ven, pentru că pur și simplu nu are viteză”, au scris cei de la The Spurs News.

Please follow and like us:
Pin Share