Ianis Hagi și-a anunțat transferul în direct la TV! ”Am avut discuții cu impresarii. Să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine”

Ianis Hagi și-a anunțat transferul în direct la TV! ”Am avut discuții cu impresarii. Să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine”

Fiul lui Gică Hagi a prins o jumătate de oră în meciul amical pe care echipa națională l-a disputat pe stadionul Steaua cu Bulgaria, scor 0-0, penultimul înainte de plecarea la EURO 2024.

Ianis Hagi a vorbit despre un transfer în această vară

La finalul partidei de pregătire cu Bulgaria, Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său și a anunțat că așteaptă un transfer în această vară după ce le-a transmis impresarilor săi ce își dorește de la viitorul contract.

”Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.

Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei”, a declarat Hagi jr.

Plusul găsit de Ianis Hagi la amicalul cu Bulgaria

În ceea ce privește amicalul cu Bulgaria, Ianis Hagi a mărturisit că nu a pus mare preț pe rezultatul final și crede că cel mai important lucru este ca jucătorii să se pregătească bine pentru turneul final din Germania.

”Un test pentru noi. După o săptămâna grea de antrenamente în care unii au venit mai devreme, alții mai târziu. A fost bine să ne vedem din nou pe teren, pentru prima dată după 2-3 luni. Orice minut contează. Ăsta ar fi plusul. Minutele și că am avut o săptămână de antrenamente.

La fotbal nu e ca la matematică, nu există procente. E important că ne-am revăzut. Suntem cu gândul la Campionatul European. A fost o săptămână grea. A trebuit să ne încărcăm la antrenamente. A manageria chestia asta nu e deloc simplu.

Important e că ne-am revăzut și că am prins minute. Suntem pozitivi. De abia așteptăm să fim acolo. Numărăm zilele, numărăm orele. Ne vedem bine la antrenamente. Ne simțim bine. Energia este sută la sută asupra Campionatului European și suntem conștienți unde suntem.

Pentru mine… Încerc să dau cât mai mult pentru echipa națională. Să facem un EURO cât mai bun și să reprezentăm România cum merită. Mental sunt concentrat numai la Campionatul European și să reprezint România”, a mai spus el.

Please follow and like us:
Pin Share