Ianis Hagi, solicitare pentru impresari în direct la TV

RMAG news

Ianis Hagi, unul dintre idolii copiilor prezenți în număr neașteptat de mare, alături de părinții lor, la amicalul România – Bulgaria, a intrat pe teren abia în ultima treime a jocului, când l-a înlocuit pe Marius Marin.

Din păcate, introducerea fiului lui Gică Hagi nu a schimbat în bine evoluția haotică a tricolorilor. A încercat vreo două șuturi la poartă, dar anemice, fără probleme pentru portarul bulgar. Ianis a avut un sezon în care cea mai mare parte a timpului a petrecut-o pe banca lui Alaves, abia spre finalul campionatului reușind să joace ceva. Spaniolii nu vor să îl transfere definitiv de la Glasgow Rangers, de care aparține până la finalul sezonului 2024-2025, dar nici scoțienii nu sunt dornici să îl reintegreze în lot. Așa s-a ajuns la paradoxala situație ca Ianis să anunțe public, la declarațiile de după meciul cu Bulgaria, că le cere impresarilor săi să implice și să îi găsească echipă, unde să joace constant, nu cum s-a întâmplat la Alaves.

”Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.

Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei”.

The post Ianis Hagi, solicitare pentru impresari în direct la TV appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share